Pidetään yhteyttä

Huumori

Hampurilaisketjun työntekijä hermostuu valittavalle asiakkaalle – Lopullinen reaktio saa sinut repeämään naurusta

McDonaldsin työntekijä hermostuu asiakkaalle ja heittää hampurilaisen auton sisään
YouTube/EXOmos2710

Iso-Britanniassa tapahtui McDonalsilla välikohtaus, jota kuvasi itse valittava asiakas. Viraaliksi noussutta videota on katsottu jo lähes 50 000 kertaa YouTubessa. Voit katsoa sen tämän artikkelin lopusta.

Videolla nähdään 2 minuuttia kestävä episodi, jossa pikaruokalan annosta odottanut pariskunta alkaa valittamaan työntekijälle, joka tuo heille ruoan. Työntekijän reaktio on saanut paljon kiitosta ja ymmärrystä osakseen. Sen on jopa sanottu näyttävän erinomaisen esimerkin siitä, miten hankalien asiakkaiden kanssa tulee toimia.

Jokainen pikaruokalassa koskaan työskennellyt tietää sen, että erityisesti ruuhka-aikana palvelun viivästyminen ei ole työntekijän vika, vaan se johtuu yksinkertaisesti pitkistä jonoista tai laitteiden epäkunnosta. Monesti myös työntekijät joutuvat painamaan pitkää kiireistä päivää melko huonolla palkalla, joten joskus heidänkin pinnansa pettää.

Autossa istuva pariskunta valittaa työntekijälle, että he ovat joutuneet odottamaan ruokaansa 25 minuuttia. He kieltäytyvät ottamasta ruokaa vastaan elleivät he saa jonkinlaista korvausta odotusajasta. Työntekijä ei tiedä mitä tehdä ja kysyykin pariskunnalta, että mitä he oikein olettavat hänen tekevän asialle.

Työntekijä yrittää ohjata pariskuntaa esimiehen juttusille, jos he haluavat jonkinlaisen korvauksen ja kertoo samalla olevansa uusi työntekijä.

– Onko tämä sinulle joku vitsi, haluat tämän ruoan ilmaiseksi? Kuvitteletko, että tämä on jotain hyväntekeväisyyttä? Ole hyvä ja ota ruokasi, työntekijä kysyy nauraen pariskunnalta.

Nainen valittaa myös kylmyydestä ja siitä, kuinka ruoka on jo kylmää vaikkei hän edes koske pussiin tietääkseen onko se kylmä vai ei.

Lopuksi työntekijä menettää täysin hermonsa. Hän avaa pussin, poistaa maskinsa suunsa edestä ja kahmaisee kourallisen asiakkaan ranskalaisia suuhunsa. Tämän jälkeen hän ottaa pussista hampurilaisen ja heittää sen auton sisälle.

Kommentoijat ovat sitä mieltä, että työntekijä ansaitsisi mitalin teostaan. Hankalat asiakkaat voivat todella olla raivostuttavia välillä ja jokainen ruuhka-aikaan työskennellyt tietää sen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos