Pidetään yhteyttä

Huumori

Maailman pienimpään yökerhoon mahtuu seitsemän ihmistä – kokoa vain neliömetri

Maailman pienin yökerho on vain neliömetrin kokoinen
AOP

Klubien ja yökerhojen fanit ovat odottaneet kuumeisesti epidemian väistymistä ja klubien avautumista. Australialaiset veljekset kuitenkin kyllästyivät odottamaan ja he päättivät rakentaa oman minikokoisen klubinsa. Samalla he päättivät rikkoa Guinnessin maailmanennätyksen.

Harry ja Evangelos ”Boonie” Labrakis rakensivat oman, minikokoisen, siirrettävän yökerhon. Se on kooltaan vain 1,53 x 0,74 x 1,88 metriä, mutta sisälle mahtuu veljesten mukaan silti seitsemän ihmistä. Klubi on nimeltään Doof Shed. Pieni, mutta hommansa hoitava klubi on liikuteltava, joten sen voi vaikka laittaa omalle takapihalle.

Vajamaiseen yökerhoon on ahdettu DJ-laitteet, äänentoistojärjestelmä, valot ja savukone. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti, että tämä on nyt maailman pienin yökerho. Aikaisemmin ennätyksestä oli vastuussa brittiläinen Club 28, joka oli kooltaan kaksi metriä.

Alla olevalta Youtube -videolta näet, kuinka klubin rakennusprosessi alkoi ja miltä se nyt näyttää. Videon lopussa näet jopa klubille ahtautuneet bailaajat, jotka klubin pienestä koosta huolimatta näyttävät pitävän hauskaa.

Epidemia on selvästi pakottanut monet keksimään innovatiivisia ratkaisuja moniin tilanteisiin, ja tässä on eittämättä yksi mielenkiintoisimmista ratkaisuista.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos