Pidetään yhteyttä

Huumori

Äidin näppärä niksi: näin saat lapsen ottamaan lääkkeensä nurisematta!

Äidin näppärä niksi: näin saat lapsen ottamaan lääkkeensä nurisematta!
AOP

Jokainen vanhempi tietää sen, että lääkkeiden antaminen lapselle harvoin sujuu ongelmitta. Äidit ja isät saavat tapella lasten kanssa pahanmakuisen lääkkeen ottamisesta. Josksu lääkkeen antaminenon haastavaa silloinkin, jos kyseessä on maultaan siedettävä lääke.

Tällä alla olevalla videolla näet kuitenkin mahtavan niksin siihen, kuinka lapsen voi saada ottamaan lääkkeensä näppärästi ja ilman tappelua. Äiti on tehnyt pillimehupurkkiin reiän sen takaseinämään ja työntänyt pillin siitä läpi. Pillin päässä on kuppi, joka sisältää lääkkeen.

Äiti pitää kiinni pillimehupurkista, ettei lääke pääse loiskumaan. Tytär juo lääkkeen kiltisi pillin kautta mukisematta lainkaan. Näppärä ja helppo niksi saattaa säästää aikaa, vaivaa ja hermoja äideiltä ja iseiltä ympäri maailmaa.

Youtube -videon kuvauksessa äiti kirjoittaa, että hän keksi tämän niksin, sillä tytär tappeli aina lääkkeen ottamista vastaan. Hänen mukaansa tämä temppu varmistaa sen, että tytär saa lääkkeensä eikä kukaan koe hermostuneisuutta tai pahaa oloa.

Katso video alta – ehkä tämä niksi on hyödyllinen sinullekin. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos