Pidetään yhteyttä

Huumori

Koira haluaa tennispallon näyteikkunasta – koiran hupaisa reaktio on hellyyttävää katsottavaa

Koira halusi näyteikkunasta tennispallon - hupaisa reaktio
AOP

Koirat rakastavat leluja, kuten esimerkiksi erilaisia palloja. Monet koirat juoksevat mielellään pallojen perässä ja jahtaavat niitä pitkin pihoja. Tällä kertaa näemme koiran, joka rakastaa juurikin tennispalloja ja suuttuu vimmatusti, kun se ei pääse niihin käsiksi.

Brightonissa, Englannissa asuva Begbie -koira on 1,5 vuotias, tennispalloja rakastava karvaturri. Se oli eräänä päivänä kävelyllä, kun se törmäsi kampaamo Room 5:n näyteikkunaan, jossa oli tennispalloja. Kampaamo juhlisti tennispalloilla Wimbledonia.

Tennispallot kiinnittivät koiran huomion ja se yritti ihan tosissaan saada pallon itselleen. Kun se ei saanut nenäänsä ikkunan läpi, se suuttui ja alkoi haukkua. Omistaja yritti saada koiraa nätisti mukaansa, mutta koira halusi välttämättä jäädä katselemaan palloja.

Youtube -videon kuvauksessa kerrotaan, että koiralla on kotona paljon tennispalloja – mutta lisäähän pitää aina saada. Sitä video ei kerro, millä tuulella koira lähti kotia kohti. Toivomme kuitenkin, että se sai kotiin päästyään omat tennispallonsa leikkimistä varten.

Katso koiran sydäntälämmittävä reaktio alta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos