Pidetään yhteyttä

Huumori

Sokea kissa kuulee uuden äänen kotonaan – sen ilme on hysteerisen hauska!

Sokea kissa kuulee uuden äänen kotonaan - sen ilme on hysteerisen hauska!
AOP

Kissat eivät juuri peittele omia tuntemuksiaan. On hyvin helppoa kertoa, milloin kissa on hyvällä tuulella, ärsyyntynyt… tai jopa shokeeraantunut. Alla olevalla videolla näemme hyvin hämmästyneen näköisen kissan, jonka hysteerisen hauska ilme saa itse kunkin tirskahtelemaan.

Videolla näemme Ivar-nimisen kissan, joka on sokea. Pelastettu kissa asuu Friendswoodissa, Yhdysvaltojen Texasin osavaltiossa. Video on kuvattu, kun omistajan äiti on kylässä. Ivar ei ole kuullut äidin ääntä koskaan aikaisemmin ja hänen kimeä, korkea äänensä huolestuttaa tai kummastuttaa kissaparkaa.

Videon lopussa huomaat selvästi, kuinka paikoilleen jähmettynyt Ivar kummastelee ääntä. Sen silmät ovat lautasen kokoiset ja se yrittää selvästi pohtia, onko tämä uusi ääni vaarallinen vai voiko sen kanssa elää. Sängyllä napottava Ivar on suloinen ilmestys suurine silmineen.

Sitä video ei kerro, mitä tapahtui tämän kummallisen tilanteen jälkeen. Toivomme, että Ivar ystävystyi äidin kanssa eikä sen tarvitse enää seuraavalla kerralla olla niin kummissaan.

Katso video Ivarin reaktiosta alta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos