Pidetään yhteyttä

Autot ja liikenne

Suurin autojen hautausmaa Japanissa: hylättyjä Corvetteja

Suurin autojen hautausmaa Japanissa: hylättyjä Corvetteja
Pixabay

Japanissa sijaitsee yksi maailman surullisimmista paikoista – auton hautausmaa, jossa korroosion syömiä C3 Corvetteja ja muita japanilaisia urheiluautoja lojuu hylättynä. Australian YouTubettaja Sam Lucas, joka asuu Japanissa, julkaisi äskettäin videon, jossa hän esittelee Japanin suurinta auton hautausmaata.

Tämä autojen hautausmaa ei kuitenkaan ole kuin Dubain valtavat hautausmaat, jotka ovat täynnä pölyyn peittyneitä superautoja ja muita eksoottisia ajopelejä. Sam ja hänen ystävänsä Daiki tutkivat hautausmaata ja löytävät joukon hylättyjä autoja, jotka ovat hautautuneet entisen riisipellon kasvillisuuden alle. Tällä videolla Sam kertoo myös, että hautausmaalla on Corvette C3, jonka katto on romahtanut ja konepelti revitty irti. Mutta tämä ei ole ainoa hylätty C3 hautausmaalla. Näyttää siltä, että tämä on paikka, jonne kaikki klassiset Corvetet menevät kuolemaan Japanissa.

Auton hautausmaan salaisuudet

YouTubettaja ei paljasta hautausmaan tarkkaa sijaintia Japanissa, mutta hän mainitsee, että se ei ole Fukushimassa. Videolla Sam ja Daiki löytävät Corvettejen lisäksi muita hylättyjä autoja, kuten Toyota Supra ja vanha Datsun Z. Heidän on vaikea liikkua korsien, korkean ruohon ja hylättyjen kodin esineiden keskellä, mutta he huomaavat, että mikä näyttää etäisyydestä katsottuna pieniltä kukkuloilta, ovatkin romuautojen ja auton osien kasat. Useimmat autot ovat pahoin vaurioituneita ja ruostuneita tunnistamattomiksi. Auton hautausmaalla on myös entinen työpaja, jossa Sam löytää vanhan Datsun Z:n autonosturin alta.

Hylättyjen autojen surullinen kohtalo

Suurin osa hautausmaalla olevista autoista on korjauskelvottomia, mikä on todella sääli, koska siellä on muutamia todella mielenkiintoisia ajoneuvoja, jotka olisivat voineet olla suuren summan arvoisia, jos ne olisi voitu pelastaa. YouTubettaja epäilee, että hylätyt autot saattavat itse asiassa olla varastettuja ajoneuvoja. Hän mainitsee myös, että hautausmaa on ”takavarikoidun hallituksen omaisuutta” ja että se on tunnettu ”laittomasta jätehuollosta”. On selvää, että nämä hylätyt autot ovat joutuneet kohtaamaan synkän kohtalon.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos