Pidetään yhteyttä

Autot ja liikenne

Volvo FH Aero: päästöt putoavat 5 prosentilla

Volvo FH Aero: päästöt putoavat 5 prosentilla
Pixabay

Kuljetusala on jatkuvassa kehityksessä, kun yritykset pyrkivät vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja parantamaan energiatehokkuutta. Tämän mielessä pitäen Volvo Trucks on lanseerannut uuden FH Aero -sarjan raskaita kuorma-autoja Euroopassa, Australiassa, Aasiassa ja Afrikassa. Nämä uudet energiatehokkaat mallit, mukaan lukien sähköllä ja uusiutuvilla polttoaineilla toimivat kuorma-autot, vähentävät CO2-päästöjä jopa 5 prosenttia.

Uuden sukupolven Volvo FH Aero

Volvo Trucks on tehnyt rohkean liikkeen ja esittelee uuden sukupolven raskaita kuorma-autoja, jotka asettavat uuden standardin energiatehokkuudelle ja CO2-päästöjen vähentämiselle koko tuotevalikoimassa. Uudet Volvo FH Aero -mallit on suunniteltu kiihdyttämään matkaa kohti vuoden 2040 nettonollapäästötavoitetta. Ne tarjoavat myös korkeamman turvallisuustason, tuottavuuden ja käyttöajan asiakkaillemme.

Volvo FH Aero on optimoitu energiatehokkaaseen raskaan kaluston kuljetukseen Euroopassa, Australiassa, Aasiassa ja Afrikassa. Uuden aerodynaamisen muotoilun ansiosta energiankulutus ja CO2-päästöt vähenevät jopa 5 prosenttia. Volvo FH on saatavana erilaisilla voimansiirroilla, mukaan lukien sähkö, biokaasu ja diesel. Nämä säästöt tulevat lisäksi merkittävien polttoaineen säästöteknologioiden päälle, jotka on otettu käyttöön viime vuosina.

Uusi Volvo FH Aero lanseerataan markkina kerrallaan vuosina 2024 ja 2025, ja myynti alkaa ensimmäisellä neljänneksellä 2024. Volvo Trucks tarjoaa laajan valikoiman kuorma-autoja, joiden avulla asiakkaat ympäri maailmaa voivat vähentää hiilidioksidijalanjälkeään, riippumatta siitä, missä he ovat kestävyyden matkallaan.

Aerodynaaminen muotoilu ja energiansäästö

Volvo FH Aero -kuorma-auton ohjaamon etuosa on pidennetty 24 senttimetriä verrattuna tavalliseen Volvo FH -malliin. Tämä pidennys on ollut ratkaiseva tekijä aerodynaamisemman kuorma-auton ohjaamon luomisessa. Parempi aerodynamiikka ei vain vähennä polttoaineen kulutusta, vaan tarjoaa myös paremman ajovakauden tuulisissa olosuhteissa.

Parannettu aerodynamiikka hyödyttää myös FH Aero Electric -mallia paremman vierintäominaisuuden ansiosta. Tämä mahdollistaa parempaa energian talteenottoa jarrutettaessa tai alamäessä, valmiina käytettäväksi seuraavassa kiihdytyksessä tai ylämäessä.

Volvo FH Aero -mallin modernissa etuosassa on rohkea, suuri ja helposti tunnistettava Volvo Iron Mark -logo – suurin moderniaikainen Volvo-kuorma-autossa – sekä Volvo Spread Word Mark, joka osoittaa, että tämä on uusin malli Volvo Trucksilta.

Uusi edistynyt kamerajärjestelmä parantaa sekä aerodynamiikkaa että turvallisuutta. Tämä uusi ratkaisu korvaa perinteiset ulkopeilit ja avaa kuljettajan näkökenttää, parantaen kuljettajan turvallisuutta sekä muiden tienkäyttäjien turvallisuutta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos