Pidetään yhteyttä

Viihde

Veera Honkanen on Suomen luomumissi 2021: ”Jokainen riittää sellaisena kuin on”

Veera Honkanen on Suomen luomumissi 2021
Instagram / Veera Honkanen

Miss Eloweena 2021, eli Veera Honkanen sanoo, ettei voittanut ulkonäkönsä takia. Iltalehdelle jutellut Veera kertoo, että ”luomumissi”-kisassa on tärkeää tuoda myös esille sisäinen kauneus.

Luomumissikilpailussa korostetaan luonnollista kauneutta: kaikki kauneuskirurgiset toimenpiteet kulmatatuointeja ja irtoripsiä myöten on kielletty.

”Kisan arvot saivat innostumaan, koska ne kohtaavat vahvasti omat arvoni. Luonnollisuus, aitous, rehellisyys,” Honkanen luettelee Iltalehdelle.

Honkaselle on tärkeää, että jokainen riittää sellaisena kuin on. Missilupauksenaan hän halusi järjestää nuorille kuvauspäivän, jossa näitä arvoja korostetaan. Nyt hän pääseekin sen järjestämään.

”Kaikista otettaisiin kuvia, joissa saisivat parhaat puolensa esiin. On varmasti ihmisiä, joita kiinnostaisi lähteä kuvauksiin mukaan, mutta eivät uskalla.”

Honkanen kertoo, että sosiaalinen media ja muokatut kuvat aiheuttavat paljon ulkonäköpaineita. Hän itse pyrkii luonnollisiin kuviin ja rehellisyyteen sosiaalisessa mediassa. Aitous on hänelle tärkeää.

”Nuorempana olin tosi tarkka omasta ulkonäöstä ja tuntui, etten riitä. Koin siitä tosi paljon paineita. Olen onneksi päässyt siitä yli. Ymmärrän hyvin, että jokainen riittää sellaisena kuin on eikä kenenkään tarvitse itseään parannella.”

Sisäistä kauneutta

Honkanen kertoo, että tässä kisassa oli kyse muustakin kuin ulkonäöstä: sisäisellä kauneudella oli merkitystä.

”Siellä haetaan omaa sisäistä kauneutta. Koen että voitin, koska onnistuin ehkä tuomaan esille omaa sisäistä kauneuttani jännittävästä finaalista huolimatta. En voittanut ulkonäköni takia, se ei tässä kisassa riitä,” missi sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos