Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ben Affleckin ulkonäkö uudessa The Last Duel -leffassa hämmästyttää – lähes tunnistamaton!

Ben Affleckin ulkonäkö uudessa The Duel -leffassa hämmästyttää
AOP

The Last Duel -elokuva saapuu valkokankaalle lokakuussa. Siinä näyttelevät muun muassa Ben Affleck ja Matt Damon. Mielenkiintoinen elokuva sijoittuu keskiajalle 1400-luvun Ranskaan. Se kertoo tarinaa kahdesta ritarista (Jean de Carrouges ja Jacques Le Gris), joiden välit rikkoutuvat ja jotka haastavat toisensa kaksintaisteluun.

Elokuvan ohjaaja on Ridley Scott ja näyttelijöinä nähdään esimerkiksi Jodie Comer, Adam Driver, Matt Damon sekä Ben Affleck.

Fanit ovat hämmästelleet Benin kummallista ulkonäköä. Hollywood Life kertoo, että jopa Ben itse on ihmetellyt platinanvalkoisia hiuksiaan ja ulkonäköään leffassa.

”En ole vielä nähnyt kuvia, mutta olen todella hermostunut, sillä en voi uskoa sitä, miltä näytän elokuvassa. Olen kuin Draco Malfoy Harry Pottereista, joka on kasvanut aikuiseksi ja kasvattanut pukinparran,” hän sanoo.

Nykyään Benin hiukset ovat taas ruskeat, kuten voit nähdä muun muassa uusimmasta Jennifer Lopezin julkaisusta Instagramissa, jossa uusi pariskunta suutelee kiihkeästi.

Katso traileri alta ja näet itsekin Benin kummallisen ulkonäön. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos