Pidetään yhteyttä

TV

Suomessa kuvataan kansainvälistä leffaa – pääosassa tuttuja nimiä

Suomessa kuvataan kansainvälistä leffaa - pääosassa tuttuja nimiä
AOP

Suomessa on silloin tällöin kuvattu kansainvälisestikin tunnettuja elokuvia, mutta kovin usein kotimaamme ei pääse kovan luokan leffojen kuvaussijainniksi. Nyt Variety on kertonut, että Suomessa kuvataan uutta What Remains -elokuvaa, jossa näemme monia kovan luokan tähtiä.

Mukana elokuvassa ovat muun muassa Stellan Skarsgård, joka tunnetaan esimerkiksi Dyyni-leffasta ja The Girl With a Dragon Tattoo-elokuvasta. Lisäksi mukana on Stellanin Westworld-sarjastaan tunnettu poikansa Gustaf Skarsgård ja brittinäyttelijä Andrea Riseborough.

Elokuvan ohjaaja on aikaisemmin kuvataiteilijana tunnettu Huang Ran, joka on tullut tuttuksi The Administration of Glory -lyhytelokuvasta. Elokuvan on käsikirjoittanut Megan Everett-Skarsgård.

Tuotannosta ovat vastuussa tuotantoyhtiö Fake Action Truth sekä suomalainen Film Service Finland. Elokuvaa rahoittamassa on mukana Business Finland.

Ohjaajien ja näyttelijöiden lisäksi elokuvan kansainvälisyys näkyy myös tuotantotiimissä. Leffan kuvaajana toimii amerikkalainen Christopher Blauvelt ja lavastajana esimerkiksi huippusuositusta The Girl with the Dragon Tattoo -leffasta sekä Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi -elokuvissa työskennellyt ruotsalainen Mikael Varhelyi.

Jäämme innolla odottamaan, mitä tuleman pitää.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos