Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kanye West deittailee 22-vuotiasta mallia – näyttäytyivät yhdessä vain hetki sen jälkeen, kun West kritisoi Kimiä deittailusta

Kanye West deittailee 22-vuotiasta mallia - näyttäytyivät yhdessä vain hetki sen jälkeen, kun West kritisoi Kimiä deittailusta
AOP

Hollywood-julkkikset Kim Kardashian ja hänen entinen miehensä Kanye West erosivat aikaisemmin tänä vuonna. Eron jälkeen sekä Kardashian että West ovat deittailleet muita ihmisiä, mutta hiljattain West kritisoi Kimiä julkisista hellydenosoituksista. Kardashian on yhdistetty hiljattain Pete Davidsoniin ja he ovat viettäneet paljon aikaa yhdessä julkisesti.

Kanye on kuitenkin ollut jonkin verran tekopyhä kritiikissään, nimittäin hän itse deittailee 22-vuotiasta mallia, Vinetraa, kertoo Page Six.

West ja Vinetra olivat osallistuneet yhdessä Donda Academyn koripallopeliin. Sosiaalisessa mediassa, kuten Twitterissä, on jaettu kuvia kaksikosta julkisilla paikoilla yhdessä.

West ja Kardashian ovat edelleen virallisesti naimisissa ja avioeroa puidaan parhaillaan. Heillä on neljä yhteistä lasta: North, Saint, Chicago ja Psalm. Tällä hetkellä näyttää ainakin siltä, että Kardashian saa pitää kaksikon omistaman kartanon, jossa lapset viettävät parhaillaankin suuren osan ajastaan.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos