Pidetään yhteyttä

TV

Squid Game aiheuttanut huolta maailmalla: sarja halutaan pitää poissa kouluikäisten näkyviltä

Squid Game aiheuttanut huolta maailmalla: sarja halutaan pitää poissa kouluikäisten näkyviltä
AOP

Netflixin uusi, suosittu hittisarja Squid Game on rikkonut ennätyksiä maailmalla katsojaluvuillaan. Sarjassa joukko pahasti velkaantuneita korealaisia kutsutaan pelaamaan lasten leikeistä tuttuja pelejä ja luvassa on suuria rahasummia voittajalle. Pian viattoman kuuloiset leikit kuitenkin muuttuvat eloonjäämistaisteluksi.

BBC kertoo, että nt Squid Game on herättänyt huolta maailmalla. Koululaiset ovat nimittäin alkaneet kopioida Squid Gamea leikeissään. BBC:n mukaan lincolnilaisessa koulussa Englannissa 6-vuotiaat oppilaat olivat keskustelleet sarjasta.

Koulu oli heti yhteydessä oppilaiden vanhempiin.

”Ohjeistin myös vanhempia tarkistamaan lastensa älylaitteiden asetukset, sillä lapsilla saattaa olla pääsy ohjelmaan ilman huoltajien tietämystä,” koulusta sanotaan.

Myös monissa New Yorkin kouluissa on nähty lieveilmiöitä sarjasta. Mott Roadin koulu lähetti vanhemmille sähköpostin, jossa heitä varoitettiin sarjan seurauksista.

”Olemme huomanneet, että jotkut oppilaista ovat leikkineet omaa versiotaan Squid Gamesta, joka on tarkoitettu yli 16-vuotiaalle yleisölle. Olemme huolissamme pelien väkivaltaisesta luonteesta ja koulussa on kielletty sarjasta puhuminen ja sen leikkiminen,” Mott Roadin peruskoulusta sanotaan.

Viestissä sanottiin myös, ettei sarjaan liittyviä Halloween-asuja sallita.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos