Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Janni Hussi kertoi alkuhuumasta – tärkeä viesti parisuhteen kiemuroista

Janni Hussi kertoi alkuhuumasta - tärkeä viesti parisuhteen kiemuroista
Instagram / Janni Hussi

Janni Hussi ja Joel Harkimo kertoivat suhteestaan julkisuuteen noin kolme vuotta sitten. Nyt he ovat kihloissa ja omakotitalokin on vireillä. Voisi siis sanoa, että suhteen alkuhuuma on päättynt jo kauan sitten. Janni kuitenkin muistuttaa eräästä hyvin tärkeästä asiasta Instagramissaan.

”Alkuhuumalla on ehkä yks parhaista brändeistä mitä tiedän. Se on jännää, se on kutkuttavaa, kiehtovaa ja ennen kaikkea tavoiteltavaa,” hän aloittaa.

”Alkuhuuman aikana usein hiotaan kulmia, kun ruvetaan laittamaan kahden itsenäisen ihmisen elämiä yhteen. Haetaan omaa paikkaa, toisen paikkaa ja opetellaan yhteisiä tapoja. Tehdään kompromisseja ja otetaan välillä yhteen, jotta linjat löytyy. Mä myös koen, että alkuhuuma on kropalle ja mielelle himppasen kuluttavaa,” Janni sanoo.

”Koko ajan miettii toista, mitä se musta ajattelee vai ajatteleeko mitään, voinks mä laittaa tän hymiön tähän, jos mä sanon tai teen näin niin lähteekö se menemään ja missä kohtaa oikeasti uskallan ruveta näyttämään niitä mun huonoja puolia. Kroppa käy ylikierroksilla ja keskittyminen herpaantuu kun ajatukset leijuu aivan muualla kun olennaisessa,” hän kirjoittaa Instagramissa.

Hän kertoo myös, että vaaleanpunaisissa pilvissä leijuminen on ihanaa, mutta epävarmaa aikaa. Hän sanoo, että on mahtavaa olla sellaisessa vaiheess suhdetta, kun ei tarvitse enää esittää tai olla epävarma.

”On oppinut toisen toimintamallit ja toinen on oppinut sun. Ei tartte esittää olevansa mitään muuta kuin on. Epävarmuuden ja jännityksen tilalle on tullut kunnioitus ja luottamus.”

Hän kertoo tekstissään, että tänä päivänä monet eivät pysy parisuhteessa siksi, että alkuhuuman haihtuminen voidaan kokea tylsänä ja houkutuksia on helppo ruokkia kaikenlaisten sovellusten avulla. Janni sanoo kuitenkin, ettei alkuhuuman katoaminen tarkoita tylsyyttä.

”Jokainen meistä muuttuu joka päivä, niin myös sä ja sun kumppani, kaveri tai vanhempi. Me usein taannutaan ajatukseen, että tunnetaan lähimmäisemme paremmin kuin todellisuudessa tunnetaan. Ja siksi ei osata enää olla kiinnostuneita heistä. Mä ajattelen, että aidosti kuuntelemalla toista sä voit oppia joka päivä uutta lähimmistä.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos