Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borg tiukkasanaisena somessa: kommentoi syytä siihen, miksi lähti mukaan Miss Suomi-kisan tuomariksi

Sointu Borg tiukkasanaisena somessa: kommentoi syytä siihen, miksi lähti mukaan Miss Suomi-kisan tuomariksi
Instagram / Sointu Borg

Sointu Borg toimi tuomarina hiljattain pidetyssä Miss Suomi -kisassa. Valitettavasti hän sai päätöksestään osaksi vähemmän mukavia kommentteja etenkin viestintäpalvelu Jodelissa. Nyt Sointu on kommentoinut asiaa Instagramissa omaan napakkaan tapaansa.

Hän kertoo suorasanaisesti, että syy tuomaristoon lähtemiseksi olivat kilpailijat. Hän halusi kunnioittaa kisaajia läsnäolollaan.

”Likat on painanu aivan älyttömän duunin. Jokainen joka laittaa itsensä likoon tolla tasolla sekä uskaltaa altistaa itsensä kritiikille, ansaitsee hatun noston. Jodelista on helppo huudella,” Sointu sanoo.

”Harva uskaltaa bikineissä nousta lavalle koko kansan arvosteltavaksi. Itellä menis luultavasti siinä kohtaa p*skat housuun ja korkkaisin povarista piilopullon, mikäli hätäpelastustie ei löytyis nurkan takaa.⁣”

”Tajusin viimeistään perjantaina haastatteluissa tehneeni oikean päätöksen, likkojen hissipuheita kuunnellessa. Oma pitch-tilanne on vielä kirkkaana mielessä ja tiedän omakohtaisesti paljonko koko homma vaatii allensa mielenlujuutta sekä työtunteja,” Sointu sanoo napakasti.

Sointu tunnetaankin siitä, ettei hän jää hiljaiseksi tilanteessa kuin tilanteessa.

Voit katsoa Sointu Borgin päivityksen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos