Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sam Asgharin ex-tyttöystävä laukoo mielipiteensä Samin kihlauksesta Britney Spearsiin – yllättävä suhtautuminen

Sam Asgharin ex-tyttöystävä laukoo mielipiteensä Samin kihlauksesta Britney Spearsiin
Instagram / Mayra Veronica

Laulaja Britney Spears meni hiljattain kihloihin personal trainerina ja mallina työskentelevän Sam Asgharin kanssa. Vaikka fanit ja sosiaalinen media olivat innoissaan tästä uutisesta ja kommentoivat onnitteluja Instagramissa julkaistuun videoon, monet olivat sitä mieltä, että Britneyn pitäisi olla varovainen. Häntä jopa kehotettiin luomaan avioehtosopimus, sillä Britneyn muhkea omaisuus on jopa noin 60 miljoonaa dollaria.

Uutiset kihlauksesta kantautuivat myös Samin ex-tyttöystävän, Mayra Veronican, korviin. Hän kertoi TMZ-sivustolle mielipiteensä asiasta.

Yllättävää kyllä, Mayra antoi Samille loistavat arvostelut ottaen huomioon, että tämä pariskunta erosi. Hän sanoo, että tässä kihlauksessa kumpikin osapuoli ”voitti jättipotin.”

Kun Mayralta kysyttiin, mitä mieltä hän on avioehtokommenteista, hän sanoo, että Sam on todella mahtava tyyppi. Hän lisää myös, että Asghari on kannustava, mitä Britney tarvitsee tässä elämäntilanteessaan.

Vaikka Mayra on onnellinen kaksikon puolesta, hän totesi, ettei Britneyn sormus ole hänen makuunsa – mutta eipä sen tarvitsekaan olla.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos