Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borg puhui podcastissä tärkeästä aiheesta – kohtaus avasi silmät ja pakotti sukeltamaan omiin tunteisiin

Sointu Borg puhui podcastissä tärkeästä aiheesta - kohtaus avasi silmät ja pakotti sukeltamaan omiin tunteisiin
Instagram / Sointu Borg

Hiljattain Diili -ohjelmasta tuttu Sointu Borg kertoi hiljattain podcastissä tilanteesta, joka avasi hänen silmänsä ja pakotti hänet sukeltamaan syvemmälle omiin tunteisiin.

”Olin matkalla palaveriin ja yhtäkkiä mulla valahti koko vasen puoli tunnottomaksi. Luulin, että tämä on aivoverenvuoto, että tämä on sairaskohtaus. En saanut happea, pyörrytti, kutsuttiin ambulanssi,” Borg kuvailee.

Borgilla ei kuitenkaan ollut aivoverenvuotoa, vaan hän kärsi paniikkikohtauksesta. Paniikkikohtaukset ovat yleisiä ja niistä kärsii moni. Kaikki eivät kuitenkaan koe samanlaisia oireita, kuin mihin Sointu törmäsi.

”Tämä kuulostaa vinksahtaneelta, mutta jälkikäteen ajateltuna paniikkihäiriö oli mun elämäni suurin siunaus. Jouduin oikeasti sukeltamaan aika syvälle omaan ahdistukseen, että miksi mun kroppa antaa tällaisia hälytysmerkkejä,” Borg kertoo.

Vaikka paniikkikohtaukset ovat ikäviä, ne ovat vaarattomia ja menevät itsellään ohi. Toistuvat kohtaukset voivat kuitenkin pahimmillaan jopa haitata arkielämää. Sointu tietää kuitenkin nyt, että on tärkeää pitää huolta omasta mielenterveydestä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos