Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Laulaja Tuuli kertoo patoumistaan: nousi tähdeksi yhdessä yössä, joutui kritiikin kohteeksi

Laulaja Tuuli kertoo patoumistaan: nousi tähdeksi yhdessä yössä, joutui kritiikin kohteeksi
Instagram / Tuuli

Laulaja Tuuli nousi kuuluisuuteen yhdessä yössä vuonna 2012, kun hänen debyyttibiisinsä Salaisuudet keräsi yli 200 000 näyttökertaa Youtubessa vuorokauden aikana. 13-vuotiaana kuuluisuuteen noussut Tuuli joutui kuitenkin maksamaan tästä kovan hinnan, kertoo MTV Uutiset.

”Onhan se todella outoa, että niin nuorena joutui käsittelemään käytännössä aikuisten asioita. Eiväthän psyykkiset taidot ole niin nuorena sellaisella tasolla, että asioita voisi käsitellä,” Tuuli kertoi MTV Uutisille.

Julkisuus toi mukanaan paljon paineita ja odotuksia.

”Nuorempana ajattelin, että minun täytyy olla kiltti ja puhdas pulmunen. Mietin hirveästi mitä teen ja sanon. Toki se oli osittain hyvä asia, sillä halusin pysyä hyvänä esikuvana nuorille,” Tuuli sanoo.

”Samalla rajoitin itseäni muiden asioiden suhteen. Elin sellaisessa kuplassa, että minun täytyy olla juuri tämä ihannetyyppi. Käännyin omaan kuoreeni ja itselleni jäi patoumia asioiden suhteen.”

Joutui jo nuorena kritiikin kohteeksi

Jo 13-vuotiaana hän joutui käsittelemään aikuisten asioita.

”Itseäni ruodittiin käytännössä joka suunnasta aikuisten ihmisten toimesta. Se oli rankkaa ja vaikeaa. Niitä asioita on täytynyt käsitellä ja käydä läpi omassa mielessä ihan tähän päivään asti,” hän myöntää.

Hän oli myös epävarma omasta kropastaan.

”Kroppaani ruodittiin niin paljon erityisesti netissä. Piilottelin itseäni siitä johtuen nuorempana paljon.”

Etenkin liikuntatunnit olivat vaikeita yläasteella.

”Silloin vaihdoin kaikki vaatteet aina vessassa muilta piilossa. Ajattelin jotenkin, ettei kehoni ole jotenkin riittävä.”

Vanhat arvet ovat edelleen syvällä.

”Huomaan edelleen, etten ole täysin itsevarma vaatteita vaihtaessa. Läsnä on edelleen pieni pelko. Se kuitenkin hälvenee koko ajan, kun vanhenen ja käsittelen asioita koko ajan.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos