Pidetään yhteyttä

Viihde

Jenni Dahlman ja Ossi Väänänen menivät salaa naimisiin!

Jenni Dahlman ja Ossi Väänänen menivät salaa naimisiin!
AOP

Ex-missi ja vuoden 2000 perintöprinsessa Jenni Dahlman on mennyt naimisiin pitkäaikaisen puolisonsa Ossi Väänäsen kanssa. Pariskunta piti salahäät, nimittäin tieto tästä saatiin vasta hiljattain Instagramin välityksellä. Naimisiinmenosta tiedotti muun muassa Seiska.

Jenni ilmoitti naimisiinmenosta maanantaina Instagramissaan, jossa hänellä on jopa 13 000 seuraajaa. Tili on yksityinen, joten kuvia ei pääse katselemaan ihan kuka tahansa.

Jennin julkaisemassa kuvassa tuore aviopari seisoo onnellisen näköisenä hääasuissaan. Kuvateksti teki asian selväksi: nyt Jenni on Mrs. Väänänen. Jennillä oli päällään valkoinen mekko ja Ossilla tumma puku. Onnekas pariskunta on vihdoin niin sanotusti sitonut solmun suhteeseensa ja tehneet siitä entistäkin virallisemman.

”Mr. & Mrs. Väänänen,” Jenni kirjoitti kuvatekstissä.

Väänäset asuvat Espoossa ja heillä on kaksi poikaa, jotka syntyivät vuosina 2017 ja 2018. Pariskunta on pitänyt yhtä jo vuodesta 2013 saakka sen jälkeen, kun Dahlman erosi entisestä puolisostaan.

Jenni Dahlman oli aikaisemmin naimisissa Formula 1 -tähti Kimi Räikkösen kanssa. Räikkönen ja Dahlman menivät naimisiin vuonn 2004 ja erosivat vuonna 2013. Ossi oli aikaisemmin naimisissa Mirella Koulliaksen kanssa vuosina 2011-2012.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos