Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Shirly Karvinen kertoo antaneensa itselleen luvan ihastua naisiin: ”En pystynyt hengittämään”

Shirly Karvinen antoi itselleen luvan ihastua naisiin
AOP

Radiojuontaja ja vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen on jo jonkin aikaa ollut tunnetusti avoin seksuaalisuudestaan. Hiljattain Shirly antoi Me Naiset -lehdelle haastattelun, jossa hän paljasti antaneensa itselleen luvan ihastua naisiin.

Tämä oli helpottanut hänen oloaan, ahdistustaan ja vierauden tunnetta. Shirleyn ahdistus oli aina loppujen lopuksi syynä suhteen kariutumiseen. Kolmannen suhteen päätyttyä taas ahdistuksen tunteeseen, Shirly tutkiskeli itseään tarkemmin.

”Mitä lähemmäksi tulivat seuraavat etapit, joita kohti mielestäni kuului mennä – kihlaus ja lapset – sitä enemmän minua ahdisti ja sitä onnettomammaksi itseni tunsin,” Shirly sanoo Me Naisissa.

”Huomasin itsekin saman kaavan. Mitä pidemmälle suhteet etenivät, sitä enemmän minusta tuntui, että en pystynyt hengittämään. En ollut onnellinen, vaikka olin saavuttanut päässäni rakentamani mielikuvan miehestä ja yhteisestä kodista.”

Shirly mietti, olisiko hän sittenkin onnellisempi naisen kanssa. Hän oli miettinyt asiaa jo nuorempana, mutta koska hän joutui kiusaamisen kohteeksi eksoottisen ulkonäkönsä takia Jyväskylässä, hän ei halunnut poiketa normista.

”Minä en elänyt itseäni varten, ja se teki minusta onnettoman. Yritin saavuttaa ja kerätä ruutuun rasteja asioista, mitkä olivat yhteiskunnassa hyväksyttyjä ja jollain tavalla ihannoituja,” hän sanoo.

Shirlyn läheiset ovat olleet positiivisia ja nainen itse tuntee olonsa nyt helpottuneeksi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos