Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kiira Korpi avioeron partaalla: ”Meidän matka pariskuntana on tullut päätökseen”

Kiira Korpi avioeron partaalla
AOP

Tunnettu luistelija Kiira Korpi ja hänen miehensä, malli Arhur Borges Seppälä ovat päättäneet erota. Pari ehti olla yhdessä kymmenen vuotta ja he avioituivat näyttävästi Italiassa vuonna 2018. Kaunis pariskunta on nyt julkaissut suru-uutisen Instagramissa: kummatkin kertoivat avioerosta.

Kiira Korpi kirjoittaa kuvan yhteydessä seuraavalla tavalla:

”Meidän upea yhteinen matka pariskuntana ja avioparina on tullut päätökseen. Yhdentoista vuoden aikana olemme oppineet hurjasti toisistamme sekä itsestämme. Olemme nauttineet yhdessä elämästä ja olemme kiitollisia meidän hienosta tarinasta sekä upeasta ystävyydestä, jolle ei ole mitään syytä koskaan loppua,” kuvatekstissä sanotaan.

”Molemminpuolinen arvostus on syvä ja toivomme toisillemme vain hyvää. Tämä on tietenkin myös vaikeaa ja surullista ja siksi toivomme yksityisyyttä asian suhteen,” Kiira Korpi vielä pyytää tekstin lopussa.

Kuva sai vain muutamassa minuutissa yli 2 000 tykkäystä ja paljon sydänkommentteja. Seuraajat ymmärtävät tilanteen herkkyyden eikä kukaan ole toistaiseksi kysynyt mitään tai kommentoinut asiaa muuten kuin kannustavalla tavalla.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos