Pidetään yhteyttä

TV

Seiskan uusi kesäsarja alkaa: TIS-Meijua hurmataan Poredeitti-sarjassa

Poredeitti alkaa Seiskalla
Instagram / Meiju Koskela

Seiskan uusi deittisarja Poredeitti on lähtökuopissa. Pääosassa on Temptation Islandilta tuttu Meiju Koskela, joka joka tapaa Villa Grandessa kolme komeaa sinkkumiestä, joiden kanssa hän käy kerrann treffeillä. Tämän jälkeen Meiju valitsee heistä yhden, jonka kanssa hän haluaa toisille treffeille.

Meijun mielestä etenkin itsevarmuus on miehessä tärkeää.

”Toki ulkonäkö on iso kriteeri myös. Tykkään pitkistä ja tummista miehistä, mutta olen valmis joustamaan ulkonäkökriteereistäni, jos oikein mukava mies tulee vastaan,” Meiju sanoo.

”Parisuhdehistoriani on sillisalaatti. Siinä ei ole mitään järkeä. Yksikään entisistä poikaystävistäni ei ole ollut samanlainen kuin edellinen,” hän jatkaa.

Meijun deittiehdokkaat on kaikki myöskin nähty TIS-ohjelmassa.

Deittiehdokkat ovat:

Toni, Tampere, 30

”Arvostan terveellisiä elämäntapoja, rehellisyyttä ja suoraselkäisyyttä. Parisuhdehistoriani on aika lyhyt. Vakavampia juttuja ei ole juurikaan ollut, mutta olisin valmis sellaiseen,” hän kertoo.

Katso kuva Instagramista.

Veikka, Helsinki, 22

”Haluaisin löytää sellaisen ihmisen, jonka kanssa olisi hyvä olla. Sellainen, joka jakaisi vähän samoja mietteitä kuin itsekin ja jonka kanssa voisi matkustella ja tehdä kivoja juttuja, joista itsekin tykkää.”

Katso kuva Instagramista.

Antti, 37, Helsinki

”Kiinnitän ensimmäisenä huomiota ulkonäköön. Jos joku sanoo, ettei ulkonäöllä ole merkitystä, hän valehtelee. Totta kai toisen pitää miellyttää silmää. Sen jälkeen, kun aletaan jutella ja huumorintaju kohtaa, kaikesta muusta voidaan neuvotella.”

Katso kuva Instagramista.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos