Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Sieppi paparazzien kohteena Espanjassa – Marbellan loma ei ole mennyt ihan suunnitelmien mukaan

Sara Sieppi paparazzien kohteena Espanjassa - Marbellan loma ei ole mennyt ihan suunnitelmien mukaan
AOP

Espanjassa hiljattain lomaillut Sara Sieppi ei ole päässyt nauttimaan lomafiiliksistä ihan odottamallaan tavalla. Hän julkaisi hiljattain itsesään kuvan Instagramissa, joka aiheutti epämiellyttäviä ja kummallisia kommentteja.

”Olin varautunut erilaisiin mielipiteisiin koskien matkaani. Mutta myöskin varautunut noudattamaan kaikkia toimenpiteitä, mitä matkani vaatii, jotta tämän voisin toteuttaa. DM-boksini sekä kommenttikenttäni kuitenkin räjähti aivan jostain muusta kuin matkustuksesta. Tisseistä,” Sara kirjoittaa tuohtuneena Instagramissa.

Sara vastasi asiaan nasevalla tavalla, mutta kohu ilmeisesti jäi todella harmittamaan häntä. Seiska kertoo, että eräs espanjalainen paparazzi oli kuvannut Saraa hotellin uima-altaalla, jossa hän oli naputellut puhelinta kiivaaseen tahdiin. Kuvissa Sara oli ollut selkeästi alakuloisen oloinen. Paparazzi ei ollut ollut tietoinen siitä, kuka Sara on, ennen kuin hotellin henkilökunta oli vinkannut hänelle asiasta. Paparazzi oli sittemmin ollut yhteydessä suomalaiseen kuvatoimistoon.

Paparazzi ei ollut jättänyt Saraa rauhaan myöhemminkään, nimittäin hän oli seurannut Saraa ja hänen siskoaan jopa vaateostoksille. Paparazzikuvissa näemme Saran ja hänen siskonsa maskeineen nauttimassa päivästä vaateostoksilla.

Sara Sieppi paparazzien kohteena Espanjassa

AOP

Sara Sieppi paparazzien kohteena Espanjassa

AOP

Sara Sieppi paparazzien kohteena Espanjassa

AOP

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos