Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Karalahdet kaahailivat holtittomasti: vauhtia 140km/h – Nanna satasta 40km/h alueella

Karalahdet kaahailivat holtittomast
AOP

Seiska kertoi hiljattain Jere ja Nanna Karalahden holtittomasta kaahailusta. Kumpikin kaahaili öky-Tesloillaan sellaisissa vauhdeissa, että he vaaransivat tieliikennettä.

Jere julkaisi Instagramissaan videon keskiviikkoiltana holtittomasta kaahailustaan. Tarinasta tulee ilmi, että hän kiihdytti jopa 139 kilometrin tuntinopeuteen 80 kilometrin nopeusrajoitusalueelle siirtyessään. Tarinassa nähtiin, kuinka Jere kiihdytti yli 130 kilometrin tuntinopeuteen ja videon päätteeksi Karalahden auton nopeus oli 139 kilometriä tunnissa. Video katosi Jeren Instagram Tarinasta torstaina aamupäivällä.

Seiska oli kuuleman mukaan saanut paljon kauhistuneita yhteydenottoja asian tiimoilta. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Jere ajelee Teslallaan holtittomasti. Esimerkiksi pari viikkoa sitten hän näytti, kuinka nopeasti Tesla kiihtyy nollasta yli satasen tuntivauhtiin.

Hänen vaimonsa Nanna Karalahti toimi ihan yhtä holtittomasti. Viime viikonloppuna hänen siskonsa julkaisi omassa Tarinat -osiossaan videon Nannasta, joka kiihdytti satasen tuntinopeuteen neljänkympin alueella. Mittari näytti loppujen lopuksi jopa 106 kilometriä tunnissa. Kyseinen video on sittemmin kadonnut Instagramista. Video oli kuvattu Keravalla Kurkelantiellä, jossa nopeusrajoitus on 40 kilometriä tunnissa. Myös Nannan hurjasteluun liittyen Seiska sai huolestuneita yhteydenottoja.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos