Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rita Niemi-Manninen oli jo ottamassa avioeroa: ”Olin niin pyhää kiukkua täynnä”

Rita Niemi-Manninen oli jo ottamassa avioeroa: "Olin niin pyhää kiukkua täynnä"
Instagram / Rita Niemi-Manninen

Fitnessalalta tunnettu Rita Niemi-Manninen kertoi hiljattain sosiaalisessa mediassa tilanteesta, joka on monille vanhemmille tuttu. Ritan ja hänen miehensä Akin oli nimittäin tarkoitus opettaa heidän lapsensa Donna nukkumaan omassa sängyssä. Pienokainen on nimittäin viettänyt aikaa vanhempien sängyssä nukkuen, mikä on aiheuttanut ongelmia äidin ja isin unirytmissä.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan.

”No, yhdet päiväunet ja yksi yö tehtiin tiiminä töitä tän asian eteen ja Donna nukkui omassa sängyssään, kunnes sitten viime yönä kosahti,” hän aloittaa.

”Olin nukuttanut Donnan omaan sänkyyn ja käynyt siellä illan ja alkuyön aikana 2 kertaa. Sitten tuli Akin vuoro yöllä rauhoittaa Donna omaan sänkyyn ja mitäs kävikään? Aki toi ”iskän viekkuun” haluavan lapsen saman tien meidän sänkyyn!”

”Olin niin pyhää kiukkua täynnä ja oon vieläkin tätä kirjoittaessani. Taas mentiin takapakkia, harmittaa niin älyttömästi se, että kaikki pohjatyö taas kumottu,” Rita kertoo.

Rita sanoo, että jos asiat on sovittu, ne tulee tehdä sovitulla tavalla.

”Haukuin tietty yöllä aviomiehen pystyyn ja olin silmät ristissä ottamassa jo avioeroa ja en oo edes pyytäny anteeksi…Että silla lailla. Alkaa väsymys ja turhautuminen olemaan vähän pinnalla täällä,” hän kertoo.

Seuraajat tukena

Seuraajat ovat onneksi olleet Ritan tukena. Monet ovat jopa ehdottaneet erilaisia tapoja nukuttamiseen.

”On hyvä tuoda julki myös tätä puolta. Rohkeaa, arvostan!” eräs kiittelee.

”Ihana kun kirjoitat niin avoimesti teidän arjesta, myös niistä vaikeuksista, etkä esitä, että kaikki on aina yhtä hattaraa ja yksisarvisia,” iloitsee toinen.

Jos uotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos