Pidetään yhteyttä

TV

26-vuotias Ida-Maria painaa 114 kiloa: äiti huolissaan, lääkäriltä huolestuttava ilmoitus – ”Hän on kotona piilossa”

26-vuotias Ida-Maria painaa 114 kiloa: äiti huolissaan, lääkäriltä huolestuttava ilmoitus - "Hän on kotona piilossa"
Instagram / Timo Haikarainen

Hurja Painonpudotus -ohjelmasta tuttu Ida-Maria on 26-vuotias ja hän painaa 114 kiloa. Joitakin päiviä sitten Ida-Maria lähetettiin kesken ohjelman kuvausten sairaalaan, sillä hänen umpisuolensa oli tulehtunut. Tästä seurasi kuukauden liikuntakielto.

Ida-Maria kertoi ohjelmassa, että ylipaino vaikuttaa negatiivisesti hänen itsetuntoonsa.

”Peiliin katsoessani ajattelen, että hyi. On kaikenlaisia raskausarpia, ja ryhtini on mennyt huonoksi, koska olen niin iso nykyään. On hyvin huono olla itsensä kanssa tällä hetkellä. Ylipaino vaikuttaa henkiseen puoleeni hyvin paljon. Minulla on todella huono itsetunto, koska näytän tältä,” Ida-Maria kertoo.

Ohjelmassa Ida-Marian äiti kertoo myös olevansa huolissaan tyttärensä terveydestä.

”Olen ollut todella huolissani Iitun terveydentilasta, koska minun sukuni puolella on sydän- ja verisuonitaudit, hänen isänsä suvun puolella on diabetes. Äitinä tämä on herkkä asia sillä lailla, ettei loukkaa toista,” hän sanoo.

Äiti kertoo, että on huomannut Ida-Marian välttelevän tiettyjä tilanteita.

”Ida-Maria ei mene mihinkään, hän on kotona piilossa. Salille meneminenkin on jäänyt, koska hän ei kehtaa mennä sinne kilojensa kanssa.”

Lääkäri Kirsi Pietiläinen Eiran sairaalasta kertoo, että Ida-Marian maksa-arvot ovat koholla ja että hänelle on tulossa diabetes.

”Ensimmäisenä kiinnostuksen kohteenani on maksa-arvot. Tämä on selvästi korkea, se on 129, vaikka sen kuuluisi olla alle 35,” Kirsi sanoo.

Ida-Marian lähtöpaino on 114,4 kiloa. Ida-Marian rasvaprosentti on 52,9. Hänen painostaan hieman vajaa 30 kiloa on lihasta ja loput ovat rasvaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos