Pidetään yhteyttä

Viihde

Sanna Marinin tilaisuus herätti närää: Cheek ja Paula Vesala kommentoivat napakasti

Sanna Marinin tilaisuus herätti närää: Cheek ja Paula Vesala kommentoivat napakasti
AOP

Suomen pääministeri Sanna Marin tapasi hiljattain musiikkialan edustajia Kesärannassa. Järjestetyssä tilaisuudessa oli tarkoitus keskustella musiikkialasta ja sen tulevaisuudesta. Sanna Marinin lisäksi tilaisuudessa olivat mukana tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen sekä eduskunnan musiikkiverkoston puheenjohtaja, kansanedustaja Ilmari Nurminen.

Kesärannassa nähtiin monia tuttuja musiikkialan ammattilaisia, kuten Alma, Ilta, Benjamin Peltonen, Pete Parkkonen, Anna Abreu, Sanni ja Diandra Flores.

Tilaisuudessa oli räväkkä ja riehakas tunnelma. Sosiaalisessa mediassa jaetut videot kuitenkin herättivät närää: jäivätkö tärkeät keskustelut juhlimisen varjoon?

Yksi Suomen tunnetuimmista managereista, Manage Me Oy:stä tuttu Carla Ahonius, kritisoi sosiaalisessa mediassa, ettei tilaisuuden anti vastannut kutsun sisältöä.

”Kutsuttujen joukossa ei ole ollut ainuttakaan ihmistä, jotka ovat äänekkäästi ja väsymättä 18 kuukauden ajan alaamme puolustaneet. Huomaan miettiväni miksi?” Ahonius kirjoitti.

”Tiimisi toimii upeasti sillä somesi näyttäytyi juuri suunnitellusti ihanan rennolta ja lähestyttävältä. Uusi linjaus brändäyksessäsi tuntuu siis toimivan. Keskusteluita ei kuulemani mukaan ole liiemmin käyty.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Cheek ja Paula Vesala latasivat kommentit

Iltalehti jutteli Cheekin ja Paula Vesalan kanssa ja artisteilla oli paljon sanottavaa.

”Tiedän, että alan toimijat ovat turhaan koittaneet muodostaa toimivaa keskusteluyhteyttä hallitukseen koko kriisin ajan. Tämä sirkus näyttäytyi kuitenkin eilen absurdina SDP:n vaalitilaisuutena, johon oli saatu huijattua 18 kuukautta polvillaan olleen alan tekijöitä lauleskelemaan päättäjille,” Cheek ihmettelee.

”Nyt, kun bileet on pidetty ja someen saatu kontenttia (sisältöä) olisi aika avata se oikea keskustelu, jonka verukkeella ihmisiä oli paikalle kutsuttu alunperinkin. Silmänkääntötemppu ei mennyt läpi. On häpeällistä, että tämän viikonlopun show’n jälkeen tänään ilmoitettiin 18,4 miljoonan leikkauksista jo muutenkin kohtuuttomasti runnelluksi tulleelta kulttuurialalta,” hän jatkaa.

Paula Vesala kommentoi myös leikkauksia.

”Lähettäisin pääministerille ja koko hallitusviisikolle terveiset, että vielä ehditte lisätalousarviossa perua ehdottamanne massiiviset leikkaukset jotka olette kohdentamassa kulttuurialalle. Olette leikkaamassa koronan rajusti kurittamalta kulttuurikentältä, vaikka päinvastoin tarvittaisiin konkreettista jälleenrakentamista.”

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos