Pidetään yhteyttä

TV

Paratiisihotellin Davidilla rikostuomio: 660 euron päiväsakko

Paratiisihotellin Davidilla rikostuomio
Instagram / Paratiisihotelli

Paratiisihotellista tuttu David (29) asteli taloon ensimmäisen kerran 30.5. Mallina työskentelevä helsinkiläinen David on itsevarma kaveri, jonka rehvasteleva käytös ei vielä toistaiseksi ole vakuuttanut talon naisia. Mallin työ on Davidin kertomuksiin perustuen matkailun täyteistä ja vauhdikasta.

Vauhdikasta miehen elämä näyttääkin olleen, nimittäin Seiska kertoin hiljattain, että miehellä on myös takanaan rikostuomio. David oli kärähtänyt maaliskuussa kortitta ajamisesta ja hänet tuomittiin maksamaan 30 päivän suuruinen päiväsakko. Miehen tuloilla siitä muodostoi 660 euroa.

Vaikka hotellin naiset eivät vielä ole hypänneet Davidin kelkkaan, maanantain jaksossa mies sai kuitenkin kehuja yllättävältä taholta. Namu nimittäin sanoi, että David on hänen mielestään komea. Vaikeahan tuota on kieltääkään, sillä Davidin timmi kroppa on eittämättä katseita puoleensa vetävä.

Vielä on vaikea sanoa, miten Davidin matka Paratiisihotellissa päättyy. Mahtaako David joutua pakkaamaan pikaisesti tavaransa, vai muotoutuuko hänestä kenties yksi hotellin kiinnostavimmista henkilöistä?

Katso Davidin video alta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä. Ota David ja muut hotellin asukkaat seurantaan sosiaalisessa mediassa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos