Pidetään yhteyttä

Viihde

Kate Bosworth avautuu julkisuuden paineista: ”Halusin vain kadota”

Kate Bosworth avautuu julkisuuden tuomista paineista
AOP

Näyttelijä Kate Bosworth (38) avautui hiljattain julkisuuden tuomista paineista Ladies First With Laura Brown -podcastissa. Asiasta uutisoi muun muassa Voice.fi.

Bosworth tunnetaan muun muassa elokuvista Hevoskuiskaaja sekä Edelleen Alice. Hänen näyttelijäuransa alkoi nuorena, eikä hän tuohon aikaan tiennyt, miten julkisuuden tuomia paineita olisi pitänyt käsitellä. Uudenlaiseen elämään sopeutuminen oli vaikeaa.

”En tiennyt yhtään, kuinka käsitellä asiaa. En myöskään tiennyt, miten keskustella asiasta turvaverkon ja läheisteni kanssa,” hän kertoi podcastissa.

”Julkisen silmän alla oleminen vaikutti siihen, että laihduin kovasti. Olin myös todella stressaantunut ja jos katsoo kuvia, joita minusta siihen aikaan otettiin, näytän niissä pakotetulta,” hän jatkaa.

Bosworthilla kesti pitkään, ennen kuin hän uskalsi avautua ajatuksistaan ja tunteistaan.

”Luulen, että moni julkisuudesta tuttu ajattelee asiaa tavalla; tämä on se tie, jonka sinä valitsit. Totu siihen.”

Bosworth sanoo, että tuntee paljon empatiaa nykyajan nuoria näyttelijöitä kohtaan.

”Halusin itse tuohon aikaan vain kadota. Vaikea kuvitella millaista tuo kaikki nyt on, kun löytyy sosiaalinen media ja esimerkiksi Instagram, joka tarjoaa meille kuvia, joissa nähdään saavuttamaton määrä täydellisyyttä,” Bosworth sanoo.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos