Pidetään yhteyttä

Viihde

Pää kii -yhtye perui keikkansa: syynä sosiaalisessa mediass kohua aiheuttanut Punkstoo -tili

Pää Kii perui keikkansa somekohun tuloksena
Facebook / Bändi nimeltä Pää kii

Viime viikonloppuna sosiaalisessa mediassa kohua aiheuttanut Punkstoo -tili julkaisi anonyymejä väitteitä Pää kii -yhtyettä ja punkskeneä kohtaan. Seiska kertoo, että nyt Pää kii -yhtye on perunut kaikki keikkansa, kun asiaa tutkitaan tarkemmin.

Punkstoo -tilillä kuvailtiin etenkin Me too -ongelmia sekä punkskenessa väitteellisesti tapahtuineita raiskauksia, seksuaalista häirintää ja ahdistelua.

”Punkskene ei ole niin turvallinen kuin luulit,” lukee Punkstoo-tilin kuvauksessa.

Vaikka kirjoituksissa ei mainittu ketään nimeltä, niihin on voitu yhdistää Pää kii -yhtyeestä tuttu Teemu Bergman. Bergmanin asianajaja Hannu Kaitaluoma harkitsee rikosilmoitusta. Teemu on pyytänyt anteeksi loukkaavia tekojaan, mutta hän kiistää kaikki syytökset.

”Pahoittelen kaikille loukkaamilleni ihmisille huonoa ja välinpitämätöntä käytöstäni. Törkeät minua vastaan esitetyt rikossyytteet kuitenkin kiistän.”

”Asianajajani Hannu Kaitaluoma kommentoi asioita tästä eteenpäin kunhan saa perehdyttyä materiaaliin. PÄÄ KII:n sovitut esiintymiset on peruttu,” Bergman kirjoitti maanantaina julkaistussa päivityksessä.

”Punkstoo-instagramtilillä viime päivinä esiin tulleet syytökset ovat olleet surullinen ja karu muistutus siitä, miten paljon punkskenessäkin on tasa-arvon suhteen vielä parannettavaa. Tästä syystä panostamme tämän vuoden festivaaleilla entistä enemmän tapahtuman turvallisuuteen ja siihen, että kaikki saisivat juhlia rauhassa.”

”Viikonlopun aikana esille tulleiden vakavien syytösten takia katsomme parhaaksi, ettei Pää Kii -yhtye esiinny LPRHC Festeillä. Tiedotamme korvaavasta esiintyjästä myöhemmin,” festarijärjestäjä tiedotti.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos