Pidetään yhteyttä

Viihde

Onko Ukrainan Euroviisuvoitto jo varma? – Tällaiset ovat Suomen mahdollisuudet

Suomalaiset löivät vetoa Ukraina puolesta Euroviisuissa
AOP

Ukraina lähtee odotetusti suurena ennakkosuosikkina tällä viikolla kisattaviin Euroviisuihin. Koko Euroopan sympatiat ovat karmeassa tilanteessa olevien ukrainalaisten puolella, joten maan edustajalle on luvassa melkoinen viisuäänivyöry.

Kansainväliset vedonlyöntiyhtiöt ovat reagoineet tilanteeseen odotetusti: Esimerkiksi ruotsalaisyhtiö Betssonilla Ukrainan voitosta saa tällä hetkellä vain kertoimen 1.62, kun kakkossuosikki Ison-Britannian voittokerroin on peräti 7.00.

Kestomenestyjä Ruotsi on Betssonilla nelossuosikki.

– Euroviisut ovat itselleni yksi kevään kohokohdista, ja Ukrainan tilanne tekee viisuistakin vielä eri tavalla erityisen tapahtuman. Ja tietysti on mukavaa, että Ruotsillakin on jälleen erittäin varteenotettava ehdokas, toteaa Betsson Groupin Ruotsin maajohtaja Mattias Wennerkvist.

Suomen ja The Rasmuksen tilanne näyttää vedonlyöntiyhtiöiden silmin vakaalta, tai ehkä pikemminkin tasapaksulta: Kertoimien valossa Suomi selviää torstain välierästään helposti finaaliin, mutta juuri enempää ei olisi luvassa: Finaalissa kymmenen parhaan joukkoon pääsystä olisi tarjolla jo varsin muhkea kerroin 3.75.

Eli Suomelle lienee luvassa – joskus toki väärässäkin olevien – vetoyhtiöiden mukaan varsin tuttu ja turvallinen sijoitus jossain 15–20 tienoilla.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos