Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Martina Big tienaa rahaa kummallisella tavalla: imee porkkanaa 47 minuuttia kestävällä videolla

Martina Big tienaa rahaa kummallisella tavalla: imee porkkanaa 47 minuuttia kestävällä videolla
Instagram / @martinbigfanclub

Martina Big oli aikaisemmin tavallinen, blondi, saksalainen lentoemäntä. Sittemmin hän jäi koukkuun rintojen suurentaamiseen ja ihoa tummentaviin pistoksiin. Nykyään hän kulkee nimellä Malaika Kubwa ja hän on muuttanut kertomansa mukaan omaa rotuaan keinotekoisesti.

Martina Big on nyt keksinyt tavan tienata rahaa netissä. Hän on nimittäin julkaissut 47 minuuttia pitkän videon, jossa hän on pukeutunut pääsiäispupuksi ja imee porkkanaa.

Hän julkaisi videon trailerin Youtubessa ja kertoo, että täyspitkä video on mahdollista saada häneltä lähettämällä hänelle sähköpostia. Käyttäjät ovat jo kommentoineet videoon innokkaasti ja videolla on reilu 1200 näyttökertaa sitten pääsiäisen.

Martina on esiintynyt monissa haastatteluissa televisiossa ja kertonut muun muassa omasta kokemuksestaan rintojen suurentamisen parissa. Martina on nykyään naimisissä miehensä Michaelin kanssa, jonka kanssa hän asteli taannoin avioon Havaijilla.

Martina on saanut paljon kritiikkiä sekä ulkonäköstään että siitä, että hän on vaihtanut rotuaan keinotekoisesti. Hän on kertonut kuitenkin tuntevansa olonsa afrikkalaiseksi naiseksi ja aikoo pitää päätöksestään kiinni.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos