Pidetään yhteyttä

Viihde

Missiorganisaatio saanut taas kritiikkiä – Miss Helsinki -kisasta pudonnut Milla avautuu

Missiorganisaatio saanut taas kritiikkiä
Instagram / Milla

Parhaillaan käynnissä oleva Miss Helsinki -kisa on saanut kritiikkiä. Eräs kisaaja, Milla, poistui kilpailusta sen takia, mitä tapahtui kulissien takana. Milla kertoi Instagram -päivityksessään, että rakastaa missi-instituutiota ja alan kilpailuja, mutta hänen mielestään Miss Helsinki -kisa oli kulissien takana epäammattimainen. Milla oli omien sanojensa mukaan antanut kisalle kaikkensa ja laittanut sekä työelämänsä että henkilökohtaisen elämänsä pitoon kisojen ajaksi.

Hän kertoo päivityksessään, että tuomaristolla oli suosikkityttöjä ja vaikutti siltä, että monet tytöt olivat tuomaristolle tuttuja. Eriarvoisuus oli selkeää. Millalla oli vaikeuksia myös irtisanoutua kisasta.

”Poistuminen kilpailusta hoidettiin epäammattimaisesti, tiuskimista, hyökkäämistä organisaatiolta ja muilta tytöiltä eikä kukaan puolustanut minua, mikä oli ikävää sillä hain kilpailusta uusia ystäviä,” Milla sanoo.

Aikaisemmin tänä vuonna pidetty Miss Suomi -kisa menetti kaksi finalistia samasta syystä. Missiorganisaatiota kritisoitiin eriarvoisuudesta ja kilpailijoiden suosimisesta. Myös Miss Suomi -kisasta pudottautuneet kisaajat sanoivat, että heidän mielestään kisa oli epäreilu.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos