Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Johnny Deppin lapsuudesta paljastunut hurjia yksityiskohtia: äiti hylkäsi teini-ikäisen Deppin

Johnny Deppin lapsuudesta paljastunut hurjia yksityiskohtia: äiti hylkäsi teini-ikäisen Deppin
AOP

Johnny Depp on maailmanluokan A-listan näyttelijä, joka tunnetaan muun muassa Pirates of the Caribbean -elokuvista ja Jali ja Suklaatehdas -elokuvasta. Useissa leffoissa esiintynyt Depp kävi oikeustaistelua ex-vaimoaan Amber Heardia vastaan, josta elokuvaohjaaja Paul Barresi tekee parhaillaan dokumenttia. Page Six uutisoi, että Barresin käsiin päätyi Deppin vanhempien avioeroon liittyviä dokumentteja.

Dokumenteista kävi ilmi, että Deppin vanhempien erotessa vuonna 1978, kun Depp oli vain 15-vuotias, hänet oli vapautettu vanhempien holhouksesta ja hän elätti siis itse itsensä. Depp on itse antanut erilaisen kuvan rankasta lapsuudestaan. Hän alkoi käyttää huumeita 11-vuotiaana ja keskeytti koulun 16-vuotiaana ryhtyäkseen muusikoksi. Vuonna 1980 hän muutti Los Angelesiin ja asui autossaan kuukausia. Ensimmäinen elokuvarooli oli vuonna 1984 ilmestyneestä Painajainen Elm Streetillä -elokuvasta.

”Vaimo täten tiedostaa, että osapuolten alaikäinen lapsi, John C. Depp on täysin vapautettu holhouksesta ja elättää itsensä,” asiakirjassa lukee.

Barresi oli sitä mieltä, että äiti oli kuitenkin todennäköisesti vain hylännyt Deppin.

”Uskon, että hänen äitinsä hylkäsi hänet aikana, kun hän tätä eniten tarvitsi. Ei ole mitään oikeuden kirjausta siitä, että hän olisi vapautettu holhouksesta.”

Deppin äiti kuoli vuonna 2016 ja Depp kuvaili äitiään ilkeäksi ihmiseksi.

”Kyllä meitä lyötiin. Ehkä tuhkakuppi lensi päin. Ehkä sait iskun puhelimesta,” Depp kuvaili.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos