Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Miss Plus Size Marjaana Lehtisen julkaisema kuvapari pysäytti: kuin kaksi eri naista!

Miss Plus Size Marjaana Lehtisen julkaisema kuvapari pysäytti: kuin kaksi eri naista!
Instagram / Marjaana Lehtinen

Sosiaalisen median vaikuttaja ja myös Miss Plus Sizena tutuksi tullut Marjaana Lehtinen tunnetaan etenkin kehopositiivisuuden puolesta puhujana. Hän kertoo Instagramissa avoimesti laihdutusmatkastaan ja seuraajat arvostavat Marjaanan rehellisyyttä.

Hiljattain hän julkaisi kuvaparin, jossa hänet nähdään 27-vuotiaana ja nyt 39-vuotiaana. Muodonmuutos on niin räikeä, että on vaikea uskoa näitä kahta kuvaa samaksi naiseksi.

”Jotkut ihmiset katselevat omia nuoruuden kuvia kaiholla ja pienellä kaipuulla. Itse en voi sanoa samaa,” Lehtinen kirjoittaa.

”Yksi asia mitä olen oppinut vuosien kokosyrjinnästä ja näkymättömyydestä, on se että kohtaan itse aina ihmisen ihmisenä, näytti hän miltä tahansa,” Lehtinen jatkaa.

”Waow,” Benefit Nordics kommentoi.

Marjaana on kertonut myös aikaisemmin avoimesti siitä, kuina hän kohtasi kiusaamista nuoruudessaan. Hän kertoi, kuinka vihasi kehoaan ja miehiä eikä uskonut, että kukaan voisi rakastaa häntä ”sillä tavalla.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Marjaanaa on kiitelty muun muassa hänen läpinäkyvistä julkaisuistaan, joissa hän kertoo asioista juuri niin kuin ne ovat. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos