Pidetään yhteyttä

Viihde

Ministeri Saarikko kertoo ulkonäköpaineistaan: ”Monta mustaa hetkeä”

Annika Saarikko kertoo ulkonäköpaineista
AOP

Valtiovarainministeri Annika Saarikko nähdään julkisuudessa aina tyylikkäänä ja huollitellun näköisenä. Hän käyttää paljon värikkäitä paitoja ja suuria korvakoruja. Tyylikäs ministeri näyttää esiintyvän aina itsevarmana kameran edessä.

Iltasanomat kertoi, että Annika Saarikko on sanonut kokevansa paljon ulkonäköpaineita työssään. Kuvattavana oleminen on vaikeaa, vaikka hän tuntee itsetuntonsa muuten vahvaksi.

”Olen ollut lapsesta asti ylipainoinen. Mielestäni en ole koskaan mahtunut perinteiseen kauneusmuottiin. Olen kokoa 46 ja teen työtä, jossa olen jatkuvasti esillä ja paljon kuvattavana. Se on aiheuttanut minulle monta mustaa hetkeä,” Saarikko kertoi Anna-lehdelle.

Hän kertoo ajattelevansa usein ulkonäköön liittyviä asioita. Saarikko kertoo myös laihduttavansa usein, mutta haluaa tehdä sitä vielä useammin. Kiireinen ministerin työ valitettavasti vaikuttaa liikkumiseen.

”Ministerielämä ei ole todellakaan mitään day spata. Tiedän, että minun on pidettävä huolta terveydestäni,” Saarikko sanoo.

Saarikko sanoo, että hän ei ole koskaan palkannut stylistiä ja sekin aiheuttaa omalta osaltaan paineita: joskus ennen tv-esiintymistä kauppaan on jouduttu lähtemään samana päivänä.

Saarikko valittiin Keskustan puheenjohtajaksi syyskuun 2020 aikana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos