Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Iina Kuustonen näyttää upealta leffan kulisseissa: leffa paketissa, dieetti purkissa!

Iina Kuustosen dieetti on vihdoin ohi
AOP

Iina Kuustonen (37) on ollut kovassa työn touhussa filmaamassa uutta Punttikomedia -elokuvaa, jota varten hän joutui kovalle kuntokuurille. Myös dieetti on ollut tiukka. Elokuvassa Iina esittää kirjastovirkailijaa, joka päätyy loppujen lopuksi kisaamaan fitness-kisoissa.

Elokuvan kuvausten aikana Iina on treenannut kovasti salilla, jonka lisäksi hänen dieettinsä on mukaillut ammattimaisen fitness-kilpailijan dieettiä. Nyt Iina on paljastanut Instagramissa, että kuvaukset on saatu päätökseen ja dieettikin on vihdoin ohi.

Viimeisimmässä kuvassa Iina poseeraa leffan kulisseissa todella timmin ja ruskettuneen näköisenä. Kuvatekstiin hän on kirjoittanut ”Det var det! Heippa dieetti! Moi elämä.” Leffa on siis vihdoin paketissa ja dieetti purkissa.

Aikaisemmin uutisoimme siitä, kuinka Iina on joutunut luopumaan roskaruoista ja muista herkuista. Yhtä asiaa hän ei kuitenkaan suostunut leikkaamaan dieestistään: suklaata. Iinan kunto-ohjaajan mukaan hän onkin ainoa asiakas, joka on saanut livauttaa suklaata dieettiin, sillä hänen on niin vaikea olla ilman sitä.

”Olen aika hyvä asennoitumaan projekteihin, joten en ole haihatellut minkään pizzojen tai muiden perään,” Iina kertoi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos