Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Michael Keaton paluustaan Batmanin rooliin: asu mahtuu vielä 30 vuoden jälkeen

Michael Keaton paluustaan Batmanin rooliin: asu mahtuu vielä 30 vuoden jälkeen
AOP

Huippusuosittu A-luokan näyttelijä, yhdysvaltalainen Michael Keaton on tullut monille tutuksi useista elokuvista, mutta hänen tunnetuimpiin leffoihinsa kuuluvat Batman ja Batman – Paluu. Hänet on nähty myös McDonald’sin alusta kertovassa Founder -elokuvassa. Nyt hän on palaamassa Batmanina valkokankaalle 30 vuoden jälkeen ja hänet nähdään uudessa The Flash -elokuvassa.

Hiljattain Keaton vieraili ohjelmassa The Late Night with Stephen Colbert. Ohjelmassa he juttelivat muun muassa uudesta Batman -leffasta. Colbert kysyy humoristisesti, pitääkö hänen vanhaa Batman-asuaan väljentää. Keaton kuitenkin sanoo, että asu mahtuu ihan yhtä hyvin kuin 30 vuotta sitten.

”Olen yhtä solakka kuin aina ennenkin. Samat mittasuhteet. Sama istuvuus,” Keaton kuvaili.

Keaton on innoissaan paluustaan Batmanin rooliin ja niin ovat myös monet fanit. Hän kuitenkin vitsaili ohjelmassa, että valkokankaalla on nähty jo niin monta Batmania, että kaikkien aikaisempien Batmanien pitäisi perustaa liitto.

Keaton kertoi aikaisemmin tänä vuonna, että The Flash-elokuvan juoni oli vaikea ymmärtää, sillä se tapahtuu useassa universumissa ja eri ajoissa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos