Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kim Kardashian laukoi vitsejä vitsien perään juontaessaan ohjelmaa – läppä lensi ja osui myös Kanye Westiin

Kim Kardashian laukoi vitsejä vitsien perään juontaessaan ohjelmaa - läppä lensi ja osui myös Kanye Westiin
Youtube / Saturday Night Live

Jokaisen tuntema ja rakastama Kim Kardashian pääsi hiljattain juontamaan Saturday Night Live -ohjelmaa, jonka juontaja vaihtuu koko ajan. SNL:n juontajina on nähty monia tuttuja julkkiksia ja nyt oli Kimmyn vuoro. Kim K oli pukeutunut pinkkiin päästä varpaisiin ja hän vitsaili rohkeasti muun muassa perheestään ja ex-miehestään Kanye Westistä.

”Kun erosimme, se liittyi lopulta yhteen asiaan: hänen luonteeseensa. Se kuulostaa ilkeältä, mutta ihmiset aina sanovat, että vitsien takana on totuutta. Ja minä yritän olla aina mahdollisimman aito,” Kardashian totesi avioeroonsa liittyen.

Hän kuitenkin kiitteli vielä Westiä yhteisistä vuosista ja siitä, että hän oli antanyt Kimmylle neljä ihanaa lasta. Lapset ovat nimeltään North West, Saint West, Chicago West ja Psalm West.

”Olen todella siunattu ja kiitollinen kaikesta, rehellisesti sanottuna myös ylä- ja alamäistä. Menin naimisiin kaikkien aikojen parhaimman räppärin kanssa. Ja hän on sen lisäksi rikkain tummaihoinen mies Amerikassa. Lahjakas, suorastaan nero, ja hän antoi minulle neljä upeaa lasta,” Kardashian ylisti.

Vitsit lensivät oikealta ja vasemmalta

Hänen vitsinsä eivät kuitenkaan ainoastaan osuneet Westiin, vaan hän vitsaili myös omaan perheeseensä ja ulkonäköönsä liittyen.

”Olen niin innoissani, että saan olla täällä tänään ja näyttää, että olen paljon enemmän kuin vain nätti naama ja upeat hiukset ja mahtava meikki ja mielettömät rinnat ja täydellinen takapuoli,” hän sanoi.

”Olen yksinkertaisesti paljon enemmän kuin se esimerkkikuva, jonka siskoni näyttivät omille kauneuskirurgeilleen,” Kardashian sanoi, eikä hän ole varmastikaan kovin kaukana totuudesta.

Edes hänen äitinsä Kris Jenner ja hänen miehensä eivät säästyneet.

”Jos jostain olen ollut ylpeä, niin siitä, että minua ei ole koskaan voinut sanoa onnenonkijaksi. Rehellisesti, en edes tiedä, miten sellaiseksi tullaan. Niinpä kysyin asiaa äitini poikaystävältä Coreylta (Gamble), Kardashian vitsaili.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos