Pidetään yhteyttä

Viihde

Britney Spearsin poikien isä kannattaa holhouksesta vapautumista vain yhdellä ehdolla

Britney Spearsin poikien isä kannattaa holhouksesta vapautumista vain yhdellä ehdolla
AOP

Britney Spears on viimein vapautunut isänsä holhouksesta ainakin tilapäisesti. Viimeinen sana asiaan sanotaan seuraavassa oikeudenkäynnissä myöhemmin syksyllä. Jo 13 vuotta kestänyt holhous on ollut Britneylle kova paikka.

Nyt Britneyn ex-mies Kevin Federline on sanonut, että kannattaa holhouksesta vapautumista vain yhdellä ehdolla, kertoo People. Britneyllä ja Kevinillä on kaksi lasta, Sean Preston, 16, ja Jayden James, 15. Kevin on sanonut, että poikien turvallisuus on hänen mielessään etusijalla.

”Emme tietenkään tiedä, jatketaanko holhousta. Niin kauan kuin pojat ovat asianmukaisesti valvottuja ja turvassa, ja Britney pystyy takaamaan sen ilman holhoajaa, Kevin on tyytyväinen,” Federlinen asianajaja Mark Vincent Kaplan sanoo.

Federlinen ja Kaplanin mukaan olisi hyvä, että Britney vapautuisi holhouksen alta ja että stressi hänen elämässään helpottuisi.

Lapset asuvat Federlinen luona pysyvästi. Britney menetti oikeuden edes nähdä lapsiaan juuri ennen vuoden 2008 kokemaansa hermoromahdusta. Hermoromahduksensa jälkeen Britney oli karannut vieroitushoidosta ja suunnannut suoraan Federlinen asunnolle, vaatien saada nähdä poikiaan.

Nyt Britney on kihloissa Sam Ashgarin kanssa ja he suunnittelevat häitä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos