Pidetään yhteyttä

Viihde

Martina Aitolehti kamalassa pyöräilyonnettomuudessa: ”Oli onneksi kypärä päässä, mutta verta kyllä tuli”

Martina Aitolehti pyöräilyonnettomuudessa
AOP

Seiska kertoo, että Martina Aitolehti (38) joutui tämän viikon tiistaina 29.6. pahaan pyöräilyonnettomuuteen.

Martina oli vetämässä yhteistyökumppaninsa kanssa pyöräilylenkkiä, kun Lehtisaaren kieppeillä lenkki sai vakavan käänteen. Autolijan töytäisi Martinan pyörän takarengasta ja Martina lensi pyörän selästä. Seiskan silminnäkijä sanoo: ”Hänellä oli onneksi kypärä päässä, mutta verta kyllä tuli.”

Martinan mies, entinen jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen (37) oli myös mukana pyörälenkillä. Martina ja Hannu olivat kuitenkin ajautuneet lenkillä erilleen muun muassa liikennevalojen takia. Hannu saapui kuitenkin myöhemmin paikalle.

”He olivat järkyttyneen oloisia,” silminnäkijät kertovat Seiskan mukaan.

Ambulanssi soitettiin Martinalle, mutta hän ei jäänyt odottamaan ensihoitajien saapumista. Yhteistyötaho pyysi seuraavana päivän silminnäkijöitä ilmoittamaan, jos heillä oli tietoja Martinaan osuneesta autosta, tai paremminkin sen rekisterikilvestä.

Seiska oli yhteydessä Martinaan ja yhteistyötahoon, mutta Martina ei kommentointu tapahtunutta kiireisiinsä vedoten. Hän ei myöskään kiistänyt onnettomuutta. Yhteistyötaho ei kommentoinut asiaa.

Martina on tiettävästi kunnossa. Martina julkaisi tänään Instagramissa kuvan salilta – liekö tämä otos tuore vai peräisin arkistoista? Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos