Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maria Veitola avautui hoitajien työtilanteesta – sai tuhansia viestejä: ”Kylmäävää”

Maria Veitola avautui hoitajien työtilanteesta - sai tuhansia viestejä: "Kylmäävää"
Instagram / Maria Veitola

Maria Veitola otti hiljattain Instagramissa kantaa hoitajien lakkoon ja siihen, kuinka heitä kohdellaan alalla. Julkaisu aiheutti vahvan reaktion monissa seuraajissa.

”Olen saanut muutamassa päivässä tuhansia viestejä hoitajilta, jotka ovat halunneet kertoa, millaista on elää ja tehdä työtään hoitoalalla,” hän aloittaa.

”KYLMÄÄVÄÄ,” hän lisää.

”Moni sanoo rakastavansa aidosti työtään, mutta on päättänyt vaihtaa alaa. Hoitoalalla on lähes mahdotonta voida hyvin.”

Hän mainitsee ensimmäisenä sen, että hoitajien palkka on mitätön eikä mitään jää säästöön. Lisäksi hän sanoo, että hoitajat kokevat alallaan muutakin, kuin pienen palkan aiheuttamat ongelmat.

”Kaupan päälle saa: Henkistä ja fyysistä väkivaltaa. Työpaikkakiusaamista. Hyväksikäyttöä. Uhkailua. Kiristämistä. Kyykyttämistä. Vähättelyä. Seksuaalista häirintää. Syrjintää.”

Marian viestilaatikko täyttyi viesteistä. Hän sanoi purkavansa viestilaatikkoa ja tallentavansa joitakin viestejä kohokohtiinsa.

”P.S. Jos yllämainittuja hoitoalan epäkohtia ei saada korjattua, pyydän, että annatte minulle hoitopaikan sijaan syanidikapselin siinä vaiheessa, kun en ole enää järjissäni tai selviä omillani,” hän päättää julkaisunsa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos