Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Madonnan Instagram -kuva hämmentää: kuvankäsittelyä, ihonkiristystä vai luomua?

Madonnan kasvot herättivät huomiota Instagramissa
AOP

62-vuotias popin ikoni Madonna ei näytä ikääntyvän lainkaan. Nainen on jo vuosikausien ajan ollut ajattoman iätön: liekö syynä hyvät geenit, kuvankäsittely vai plastiikkakirurgia? Se ei ole salaisuus, että Madonna on käynyt veitsen alla kerran jos toisenkin pitääkseen itsensä ikuisesti nuorena. Yksi viimeisimmistä kuvista Instagramissa on kuitenkin herättänyt keskustelua.

Instagramissa julkaistussa kuvassa Madonna poseeraa selfiessä rintavako paljaana. Tällä kertaa huomio ei kuitenkaan kiinnity poptähden poveen, vaan hänen kasvoihinsa. 62-vuotiaan tähden kasvot nimittäin näyttävät siltä, ettei aika ole tehnyt tehtäväänsä lainkaan. Ryppyjä ei näy ollenkaan ja iho näyttää muutenkin olevan täydellinen – tällaista ihoa me kaikki kadehdimme. Kulmakarvat ovat kohdallaan ja huulet punoittavat. Kuvasarjan toisessa kuvassa näkyvä vetäytynyt hiusraja kuitenkin viittaa siihen, että jonkinlaista ihonkiristystä on saatettu harrastaa.

Tästä huolimatta fanit rakastavat Madonnan virheetöntä ulkonäköä ja positiiviset kommentit tulvivat kommenttikenttään. Jotkut kuitenkin miettivät, onko kyseessä ihonkiristys, luomut kasvot, vai Hollywoodissa paljon harrastettu kuvankäsittely.

Madonna otti hiljattain ensimmäisen tatuointinsa. Hän tatuoi ranteeseensa kirjaimet LRDMSE, jotka ovat hänen kuuden lapsensa etunimen ensimmäiset kirjaimet. Hiljattain riviin lisättiin vielä X-kirjain samannimisen albumin kunniaksi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos