Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Chrissy Teigen vajoaa yhä syvemmälle kiusaamiskohuun— ”Harkitsin itsemurhaa!” Michael Costello myöntää

Chrissy Teigen
AOP

Chrissy Teigen on ollut kohun kynsissä kevään aikana kun mallin vanhat ja karmeat twiitit kaivettiin esiin.

Tilanne kärjistyi tv-persoona Courtney Stoddenin avautuessa omista kokemuksistaan Teigenin kanssa 10 vuotta sitten. Stodden nousi julkisuuteen ja joutui törkeästi median riepoteltavaksi vuonna 2011 mennessään naimisiin 50-vuotiaan Doug Hutchisonin kanssa ollessaan itse vielä teini. Teigen osallistui Stoddenin haukkumiseen netissä ja käski 16-vuotiasta Stoddenia ”tappamaan itsensä” sekä arvosteli Stoddenia törkeästi tämän avioliiton johdosta, niin julkisesti kuin myös yksityisesti.

-Hän lähetti minulle yksityisviestejä ja käski minun tappaa itseni. Asioita kuten ’En malta odottaa että kuolet’, Stodden kertoo.

Teigen pyysi anteeksi Twitterissä ja katosi sosiaalisesta mediasta kuukaudeksi, mutta palasi maanantaina someen julkaisemaan jo toisen anteeksipyyntönsä. Chrissy julkaisi pitkän postauksen Medium.com sivustolla jossa hän selittää käytöstään kertomalla olleensa ”epävarma trolli” ja muistutti olevansa ”eri ihminen tänä päivänä” .

-En pyydä anteeksiantoa, pyydän vain kärsivällisyyttä ja sietoa. Pyydän että sallitte minun, niinkuin minä lupaan sallia teidän, myöntää menneet virheet ja saada mahdollisuus etsiä kehitystä ja muutosta, Teigen kirjoittaa.

Heti postauksen jälkeen on kuitenkin noussut uusia syytöksiä Teigeniä kohtaan suunnittelija Michael Costellon julkaistua päivityksen Instagramissa jonka mukaan Teigenin kiusaaminen ajoi hänet itsemurhan partaalle.

-Halusin tappaa itseni ja olen vieläkin traumatisoitunut, masentunut ja minulla on itsetuhoisia ajatuksia, Costello kirjoittaa Instagramissa.

Costello mainitsi myös stylisti Monica Rosen avautuessaan nettikiusaamisesta:

-He uhkailivat ihmisiä ja brändejä jos he olisivat millään lailla liitetty minuun, he eivät enää tekisi töitä kyseisten ihmisten ja brändien kanssa.

-Teidän ei tarvitse sanoa mitään ilkeää tai satuttavaa heistä kommenteissa. Yritän joka päivä rakastaa itseäni ja unohtaa että tämä tapahtui. Tämä on ensimmäinen askel, Costello lisäsi vielä kuvatekstissä.

Teigen ei ole vielä kommentoinut Costellon syytöksiä, mutta kertoi aikovansa pyytää kaikilta kiusatuilta anteeksi myös yksityisesti.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos