Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kimi Räikkönen juhlii 5-vuotis hääpäiväänsä Italiassa: Minttu ja lapset mukana luostarissa

Kimi Räikkönen juhlii 5-vuotis hääpäiväänsä Italiassa
AOP

Formula 1 -kuski Kimi Räikkönen päivitti hiljattain Instagramiaan ja kertoi seuraajilleen juhlivansa 5-vuotis hääpäiväänsä. Viimeisimmässä julkaisussa näemme herkän kuvan Minttu Räikkösestä, Kimistä ja heidän yhteisistä lapsistaan.

Kimi julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän suutelee Minttua Abbazia di San Galganossa, eli Pyhän Galganon luostarissa.

”Hyvää 5-vuotis hääpäivää, rakkaani! Oli mukava olla taas paikassa, josta kaikki sai virallisesti alkunsa,” Räikkönen kirjoittaa julkaisun yhteyteen.

Minttu vastasi julkaisuun yksinkertaisesti sydämellä.

Kuvassa näemme myös perheen lapset, Robin Räikkösen ja Rianna Angelia Milana Räikkösen. Robinilla on kasvoillaan coolit arskat ja Rianna katselee iloisena kameraan. Koko perheen vaatetus sopii hienosti yhteen – lieneekö Mintulla ollut asukokonaisuuksien suunnittelussa sormensa pelissä?

Kimi Räikkönen ajaa tällä kaudella Alfa Romeo Racingin tallissa. Aikaisemmin Räikkönen on ajanut muun muassa Ferrarin riveissä. Kun häneltä kysyttiin, miksi hän vaihtoi Ferrarilta Alfa Romeolle, hän vastasi Jäämiehen ytimekkäällä otteella: ”Miksi ei?”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos