Pidetään yhteyttä

Viihde

Jussi Halla-aho ryntäsi yllättävän tiedoituksensa jälkeen heti juhlimaan: ”Bisseä siellä juotiin!”

Jussi Halla-aho tiedoitustilaisuuden jälkeen heti huurteiselle
AOP

Jussi Halla-aho (50) eli perussuomalaisten puheenjohtaja ilmoitti 21.6. maanantaina pitämässään tiedoitustilaisuudessa, että hän ei aio pyrkiä jatkokaudelle perussuomalaisten puheenjohtajana kokouksessa, joka pidetään Seinäjoella elokuun 14. ja 15. päivä.

Hänen vetäytymisensä tuli yllättävänä uutisena ja se on ollut yksi puhutuimmista aiheista päivän aikana.

Seiska kertoo, että viikko sitten pidetyissä kuntavaaleissa Halla-aho oli puolueensa ja oman kotikuntansa Helsingin ääniharava 18 978 äänellä. Mikä tekee ilmoituksesta varsin mystisen on se, että Halla-aho kirjoitti luopumissyistään tiedoitteen, joka on vapautettavissa vasta 10 vuoden päästä, eli 21.6.2031.

”Havainnoillani ja pohdinnoillani olisi liian paljon käyttöarvoa niille, jotka eivät pidä meistä ja jotka haluavat meille pahaa. Ei ole omissa eikä puolueen intresseissä tehdä heille palveluksia,” hän sanoi tiedoitustilaisuudessa.

Seiskan mukaan vain noin tunti tiedoitustilaisuuden jälkeen Halla-aho istui jo kavereiden kanssa huurteisella The Riff -ravintolan terassilla Iso-Roobertinkadulla. Aikaa ei siis haaskattu.

”Bisseä siellä juotiin, mutta tunnelma vaikutti oikein rauhalliselta,” Seiskalle kerrottiin.

Halla-ahon kaveripiiriin kuului muun muassa Perussuomalainen-lehden ja Suomen uutiset -verkkojulkaisun päätoimittaja Matias Turkkila. Seurue oli pieni, mutta kuuleman mukaan tunnelma hyvä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos