Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Muusikkokaveri julkaisi kuvan, jossa näemme myös Cheekin: tältä hiljaiseloa somessa viettänyt Cheek näyttää nyt!

Hiljaiseloa pitänyt Cheek Pete Parkkosen kuvassa: tältä hän näyttää
AOP

Pete Parkkonen (31) julkaisi päivä sitten hyväntuulisen ja kesäisen kuvan Instagramissa. Näemme kuvassa myös räppäriuransa lopettaneen, hiljaiseloa elävän Cheekin, eli Jare Tiihosen (39).

Kuvassa näemme pirteän Peten lierihatussaa ja vaaleansinisessä paidassaan pellon laidalla. Taustalla Jare hymyilee myöskin vaaleansinisessä kauluspaidassa. Kuva on tägätty tekstillä ”hymy määrää.”

Hurmaava kuva on saanut jo yli 10 000 tykkäystä sekä paljon positiivisia ja hyväntuulisia kommentteja. Archie Cruz kommentoi sanomalla ”syypää sun hymyyn,” viitaten tietysti Cheekin taannoiseen kappaleeseen.

Myös Juha Perälä on kommentoinut kuvaa: ”Hymyile ja koko maailma hymyilee kanssasi,” Juha kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Hiljaiseloa somessa elänyt Cheek julkaisi viimeisimmän Instagram-kuvansa neljä kuukautta sitten. Viime syyskuusta saakka Cheek on päivittänyt Gramiaan vain kolmella kuvalla.

Pandemian keskellä Cheek avasi kuitenkin suunsa monen kulttuurivaikuttajan tavoin. Mitta oli täynnä:

”Viimeisen 15 kuukauden ajan tapahtuma- ja ravintola-ala on pyytänyt apua ihmisiltä, jotka on valittu kansaa edustamaan. Nämä kansalaiset ovat tunteneet, että heitä ei kuunnella ja heidän yhteydenottonsa ovat kaikuneet kuuroille korville. Miten näin voi olla?” hän kirjoitti Twitterissä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos