Pidetään yhteyttä

Viihde

Chachi ja Jukka Hildénin vauva on täällä! 1-vuotias Sophia sai pikkusiskon

Chachi ja Jukka Hildénin vauva on täällä!
Instagram / Chachi Hildén

Chachi ja Jukka Hildén ovat odottaneet toista lastaan innokkaasti. Etenkin Chachi on ollut asiasta aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Hiljattain hän jopa julkaisi hauskan videon, jossa hän sanoi yrittävänsä käynnistää synnytyksen opettelemalla TikTok-tansseja.

Chachi julkaisi Instagramin Tarinat -osiossaan keskiviikkoyönä kirjoituksen ”hän on täällä” äitiemojien ja vaaleanpunaisten sydämien kera. Tyttövauva on siis syntynyt ja pariskunnan 1-vuotias Sophia-tytär sai pikkusiskon.

Tanssijana tunnettu Chachi (os. Gonzales) julkaisi pari päivää sitten hauskan videon, jossa hän tanssii TikTok-tansseja suuren mahansa kanssa, yrittäen saada synnytyksen alkamaan. Kaunotar liikkuukin vallan vetreästi huolimatta siitä, että hän oli viimeisillään raskaana.

Chachi oli innoissaan toisen lapsen saamisesta Seura-lehden mukaan jo 4 minuuttia sen jälkeen, kun Sophia oli syntynyt. Hän oli tokaissut, että pitäisikö tehdä toinenkin. He halusivat kuitenkin odottaa, että Sophian ja seuraavan lapsen välillä olisi pieni ikäero: kovin suureksi ikäero ei kuitenkaan jäänyt.

Jäämme odottamaan lisää päivityksiä uudesta vauvasta ja Chachin olotilasta sekä Jukan fiiliksistä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Alla näet Jukan Sophian kanssa. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos