Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Cameron Diaz sai tarpeekseen Hollywoodin ulkonäköpaineista – lopetti erään tärkeän päivittäisen rutiininsa

Cameron Diaz sai tarpeekseen Hollywoodin ulkonäköpaineista - lopetti erään tärkeän päivittäisen rutiininsa
Instagram / Cameron Diaz

Jokaiselle tuttu näyttelijä Cameron Diaz esiintyi viimeisimmässä elokuvassaan vuonna 2014, jonka jälkeen hän ilmoitti jäävänsä eläkkeelle. Nyt hän nauttii vain eläkepäivistään ja perheensä kanssa hengailusta. Cameron kertoi hiljattain Entertainment Tonightille ja BBC:n Rule Breakers-podcastille, että on saanut tarpeekseen Hollywoodin kauneusihanteista. Hän ei ajattele ulkonäköään enää lainkaan.

”Se mitä arvostamme ja pidämme tärkeänä yhteisössämme, on ansa, johon palaan uudestaan ja uudestaan,” Diaz toteaa.

”Olen ehdottomasti kaiken sen sosiaalisen objektisoinnin ja odotusten uhri, joihin naiset asetetaan. Olen antanut sen tapahtua useita kertoja itselleni,” hän jatkaa.

Diaz kertoi, että ei välitä ulkonäöstään lainkaan ja että hän on jopa lopettanut yhden tärkeän kauneusrutiinin: kasvojen pesemisen.

”En välitä. Se, miltä on näytän, on viimeinen asia mitä ajattelen päivässä, jos siis ajattelen sitä lainkaan. En kirjaimellisesti tee mitään, en edes pese kasvojani,” näyttelijä kommentoi.

Näyttelijä on vaihtanut leffojen tekemisen viinin valmistukseksi.

”Nyt olen tässä ja tämä on kokonaisvaltaisinta, mitä olen eläissäni tehnyt. Minulla on perhe, olen naimissa ja meillä on pieni ydinperheemme. Tämä vain on parasta. Joten en voi antaa… Minulla ei ole antaa sitä, mitä elokuvan tekeminen vaatii. Kaikki energiani on nyt tässä,” Diaz kertoi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos