Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Britney Spearsin sisko Jamie Lynn kommentoi holhouskiistaa: haluaa, että hänet jätetään rauhaan

Britney Spearsin sisko Jamie Lynn kommentoi holhouskiistaa: haluaa, että hänet jätetään rauhaan
AOP

Britney Spears on ollut paljon otsikoissa viime aikoina holhouskiistan takia. Hänen isänsä Jamie Spears on ollut vastuussa hänen asioistaan, kuten muun muassa 60 miljoonan dollarin omaisuudestaan, aina vuodesta 2008 saakka. Viimeisen 13 vuoden ajan Britney on taistellut vapaudestaan. Nyt viimein Britneyn sisko Jamie Lynn puhuu.

Fox News uutisoi hiljattain, että Jamie Lynn ei aio ottaa millään tavalla kantaa holhouskiistaan. Hän on aikaisemmin sanonut olevansa siskonsa puolella, mutta haluaa nyt, että hänet jätetään rauhaan.

Hän halusi tehdä selväksi sen, että hänellä ei ole osaa holhouksessa millään tavalla eikä hän hyödy tilanteesta rahallisesti. Hän muistuttaa myös olevansa ainoa perheenjäsen, joka ei ole siskonsa palkkalistalla.

Jamie Lynn pyysi omassa Instagramin Tarinat -osiossan suorasanaisesti jättämään hänet rauhaan. Oikeuskäsittely on laittanut myös Jamie Lynnin ja hänen perheensä huomion keskipisteeksi ja hän kertoo saaneensa jopa tappouhkauksia.

Aikaisemmin nainen sai kuraa niskaansa siitä, ettei hän halunnut ottaa kantaa 13 vuotta kestäneeseen holhouskiistaan.

”Syntymästäni lähtien olen vain rakastanut ja tukenut siskoani. Hän on minun sisareni, on ollut jo ennen tämän p*skan alkamista. En välitä, haluaako hän juosta pakoon sademetsään ja hankkia miljoona vauvaa, vai haluaako hän tulla takaisin ja hallita maailmaa samalla tavalla kuin hän on tehnyt monta kertaa aikaisemmin, koska minuun se ei vaikuta millään tavalla,” Jamie Lynn sanoo (vapaasti suomennettuna).

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos