Pidetään yhteyttä

Viihde

Arnold Schwarzeneggerin pojan upea muodonmuutos saa silmät leviämään: katso kuvat!

Arnold Schwarzeneggerin pojan upea muodonmuutos saa silmät leviämään
AOP

Arnold Schwarzeneggerin poika Christopher nähtiin keskiviikkona kalofornialaisessa pita-ravintolassa. 23-vuotias Christopher käveli ulos valkoisessa teepaidassa ja shortseissa, ja selvä muodonmuutos oli havaittavissa: Christopher on pudottanut paljon painoa ja näyttää paremmalta kuin koskaan.

Daily Mail kertoi upeasta muodonmuutoksesta torstaina. Maria Shiverin poika Christopher tunnetaan yksityisempänä ja matalampaa profiilia pitävämpänä kuin muut sisaruksensa.

Hiljattain valmistunut nuori mies näytti hyvin komealta parrassaan ja Takashi Murakami X Complexcon teepaidassaan astellessaan Kalifornian aurinkoisilla kaduilla.

Näytti siltä, että mies oli juuri tulossa salilta. Vaatteet olivat rennot ja jalassa mustat New Balance lenkkarit. Lähteen mukaan mies vietti aikaa keskiviikkona kavereidensa kanssa.

Vaikka hän näyttää nyt todella hyvältä ja painoa on pudonnut, viime vuosina mies on ollut paljon pyöreämmässä kunnossa. Kuuleman mukaan miehen tavoite oli olla terveempi valmistujaisiin mennessä, ja hän pääsi tavoitteeseensa heittämällä. Ensimmäiset merkit painonpudotuksesta näkyivät ensimmäisen kerran vuoden 2020 heinäkuussa.

Lähde kertoo, että Christopher alkoi käydä salilla ja tehdä parempia valintoja ruoan suhteen. Hän on kuuleman mukaan ollut tyypillinen opiskelija, mutta on nyt ottanut itseään niskasta kiinni ja aikuistunut.

Lähde kertoo, että mitään ihmedieettiä ei noudatettu, vaan mies lakkasi syömästä roskaruokaa ja alkoi käydä salilla pari kertaa viikossa.

Katso huimat kuvat muodomuutoksesta alta.

Christopher Schwarzeneggerin huima muodonmuutos

AOP

Christopher Schwarzeneggerin huima muodonmuutos hämmästyttää

AOP

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos